Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Plesni studio Shine: Radionica "Kakao ceremonija i ples"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.08.2021. 8:23 
Naslov:  Plesni studio Shine: Radionica "Kakao ceremonija i ples"
26.08.2021. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 26. kolovoza 2021., s početkom u 19:00h u prostoru Plesnog studija SHINE (prostor Esseker centra, Ribarska 4, Osijek) održat će se radionica "Kakao ceremonija i ples".

Kroz kombinaciju različitih tehnika plesa, nešto poput 5 ritmova, Biodanza, 21 moments of stillness, contact dance, radit će se na otvaranju energetskog prostora i povezivanju s namjerom iz srca - uz ceremoniju ispijanja kakao napitka iz Brazila.

Živimo u vremenu brzog duhovnog rasta, pokretanja velikih projekata, razotkrivanja životne snage iznutra, koji nas zovu da ostvarimo svoj najveći potencijal.

Dođite na intuitivni ples, da vas ceremonijalni kakao podrži u unutrašnjim procesima otkrivanja novih životnih staza, kroz moć rituala otvaranja srca.

Srce je naš centralni organ iz pete dimenzije, ono predosjeća budućnost, zlatne srčane niti su povezane sa stvoriteljem, ono je centar manifestacije volje svemira. Često nam je zatvoreno, skriveno, zbog ljubavnih brodoloma, straha da nas ljudi vide takvim kakvi jesmo, a naše srce je naša velika moć.

U radionici plesa i kakao ceremonijom otvorit ćemo prostor za ples duše te otpuštanje emocija, misli i odnosa koje nam ne služe i postaviti namjeru otkriti naše neispričane snove direktno iz srca.

Ovaj ceremonijalni kakao stigao je iz Brazila, on je moćna prirodna medicina koja nas vodi u energiju srca, širi našu srčanu čakru i omogućuje da iz srčane vibracije regeneriramo cijelo tijelo i zlatne strune naših odnosa s drugima.

Posvetit ćemo ovo vrijeme sebi, u kojemu ćemo biti prisutni sa svojim osjećajima, svojim svjetlom i sjenama. Rezultati su uvijek iscjeljujući, osvježavajući. Kroz ritualni ples uvijek otkrivamo nove dijelove sebe te se otvaramo za darove vodstva našeg srca.

Trebam li imati predznanja u plesu? Ne, samo želju da se prepustiš iskustvu.
Trebam li što ponijeti? Ne, samo odjenuti udobnu odjeću i obuću. A biti bosih nogu jest najbolje.

Što ćemo učiti?
- MINDFUL DAH – biti prisutni kroz dah u tijelu
- MINDFUL POKRET – biti prisutni u pokretu tijela
- PREPUŠTANJE TRANSU – povezivanje s nesvjesnim u sebi, prepuštanje intuiciji
- CENTRIRANJE – prepuštati se vodstvu srca, i primanju intuitivnih poruka

Kako će nam to koristiti u svakodnevnom životu:
- vježbanje prisutnosti u raznim situacijama, pa čak i kada su vrlo teške emocije u pitanju – svijest da mi nismo naše emocije
- oslobođenje, otpuštanje starih energija, teških emocija – i stvaranje osjećaja slobode i sreće
- osjećati flow – lakoću življenja i stvaranja iz energije srca
- vježbanje intuicije – što nam život šapuće: intuicija je šalabahter

TKO JE VODITELJICA?
Iva Tarle je life coach, autor i vlasnica Iva Tarle Coaching i Studio T u Zagrebu.
Iva je bivša diplomatkinja koja je prije devet godina dala otkaz i preselila se na Bali, Indoneziju, da otkrije svoje vrijednosti i svrhu. Ivina strast je pomagati ljudima da istražuju vlastite emocije kroz ples i usklade se s unutrašnjim vodstvom, kako bi izgradili život koji priželjkuju na svim razinama.

Iva je NLP Master, inicirana je tehnikama Theta i Reiki, te Mindfulness treningom s University of Leuven, a, također, strastvena je studentica evolutivne astrologije, te radi čitanja svrhe.

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA RADIONICI!
Mjesto se rezervira uplatom na račun Padmasambhava, Obrt za poslovne usluge, vl. Iva Tarle, Draškovićeva 44, Zagreb IBAN HR 9425000091101506894
pošalji email s potvrdom uplate na [email protected]
CIJENA: 95 KN


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: