Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tvrđa i Retfala: Besplatne radionice za djecu iz STEAM područja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.08.2021. 8:41 
Naslov:  Tvrđa i Retfala: Besplatne radionice za djecu iz STEAM područja
Od 21.08.2021. 18:00 do 22.08.2021. 17:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga STEAM centar ovoga vikenda na novim lokacijama provodi radionice namijenjene djeci od 4 do 14 godina. Radionice su besplatne te se odvijaju u sklopu projekta „Upalila mi se lampica!“ financiranog od strane Hrvatske elektroprivrede.

Cilj projekta je popularizirati STEAM područje kroz provedbu zanimljivih pokusa, a pokusi će obuhvatiti sljedeće teme: Magnetizam, Statički elektricitet, Strujni krugovi i Obnovljivi izvori energije.

U subotu, 21. kolovoza 2021., možete ih pronaći ispred Gradske četvrti Tvrđa (Vijenac I.Meštrovića 26 f), a u nedjelju, 22. kolovoza 2021., u Gradskoj četvrti Retfala (Strossmayerova 200). Na obje lokacije radionice će se provoditi od 18:00 do 19:30 h.

Radionice u Gradskoj četvrti Tvrđa su otvorene za sve sudionike i nije potrebna prethodna najava jer će se održavati na otvorenom. U slučaju lošeg vremena aktivnosti će se odvijati u prostorijama Gradske četvrti i u tom slučaju broj sudionika će biti ograničen.

Za radionice u Gradskoj četvrti Retfala potrebna je prijava jer će se održavati u zatvorenom prostoru te će broj sudionika biti ograničen. Prijaviti se možete putem e-pošte [email protected] ili putem Facebook stranice udruge STEAM centar. Prilikom održavanja aktivnosti pazit će se na poštivanje svih epidemioloških mjera.

Nakon radionica u navedenim gradskim četvrtima održat će se još dvije u rujnu na novim lokacijama. Za dodatne informacije pratite Facebook stranicu udruge STEAM centar.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: