Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



4. Bistrigin – Prvenstvo Panonije u piciginu [2021.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.08.2021. 8:37 
Naslov:  4. Bistrigin – Prvenstvo Panonije u piciginu [2021.]
21.08.2021. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu 21. kolovoza 2021., od 13 sati, na pješčanoj dravskoj plaži pored Belišća odigrat će se 4. Bistrigin – Prvenstvo Panonije u piciginu, naravno ako vodostaj Drave dopusti.

Iako je 4. Bistrigin do sada zbog visokog vodostaja Drave morao biti odgođen čak pet puta, organizatori se nadaju se je upravo 21. kolovoza šesta sreća! Jer je to dan nakon bistrinačkog kirvaja, jednog od najpoznatijih kirvaja Karašicke Republike, ali i taj dan je Gumiranje od partnerske udruge Osječka tvornica ideja pa je divno spojiti 2 u 1. Na jednoj od najpoznatijih dravskih pješčanih plaža posjetitelji će moći uživati u setovima karašickih DJ residenta, ali naravno i sudjelovati u Prvenstvu Panonije u piciginu. Natjecateljske ekipe trebaju brojati 5 igrača, kotizacija po ekipi iznosi 50kn, a organizatori se nadaju last minute prijavama pa će prihvatiti i 4 igrača po ekipi. Suci će i ove godine ocjenjivati tri kategorije kroz deset minuta igre: atraktivnost, tehniku i izdržljivost. Naslov brani domaća ekipa Piciganci iz Bistrinaca, a priča se da je jedne godine na plažu došla i ekipa iz Dalmacije.

Dok se u plićaku budu vodile borbe između bistriginaških ekipa, na obali hrane i pića neće nedostajati, jer su organizatori (udruga Karašicka Republika) toliko uzbuđeni što se plaža konačno pojavila da jedva čekaju tegliti sve moguće stvari kako bi posjetitelji ne bi ništa nedostajalo. Lagana disco čagica uz summer hitove u netaknutnoj prirodi zelenih dravskih šuma idealan je odmor za sunčani vikend pred nama. Ipak, valja još jednom napomenuti kako je Drava opasna rijeka te da organizatori preporučaju osvježavanje samo u plićaku, uz kupanje na vlastitu odgovornost.

Prijave ekipa su moguće na samom eventu, kao i na [email protected] te 0989373256.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: