Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nakon Škorića, Dalić odabrao i Ivušića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.08.2021. 9:36 
Naslov:  Nakon Škorića, Dalić odabrao i Ivušića
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nogometni klub Osijek ima dvojicu A reprezentativaca! Pozive za predstojeće kvalifikacijske utakmice najbolje hrvatske vrste za plasman na Svjetskom prvenstvo dobili su Mile Škorić i Ivica Ivušić. I dok je naš kapetan i ranije bio pozivan u izabranu vrstu, a bio je i dijelom „Vatrenih“ na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, vratar Bijelo-plavih je prvi puta dobio priliku biti uz Modrića, Perišića, Vidu i ostale hrvatske nogometne zvijezde. „Ive“ je to apsolutno zaslužio jer je već treću sezonu zaredom među najboljim hrvatskim čuvarima mreže, što je sada „honorirao“ i izbornik Zlatko Dalić.

Čast i veliko zadovoljstvo

I u derbiju s Rijekom je Ivušić potvrdio svoje kvalitete, jedan je od stožernih prvotimaca našeg prvoligaša, a statistički gledano u prošloj sezoni je bio i najbolji vratar HNL-a.

Presretan sam, što bih drugo uopće i mogao reći! Biti među tri najbolja vratara u reprezentaciji Hrvatske je ogromna stvar. Počašćen sam i zaista mi se ispunjavaju dječački snovi. Zadovoljstvo je još i veće kada znam da je puno kvalitetnih kolega koji odlično brane u našoj Ligi, kao i u nekim inozemnim klubovima. Naravno da su za ovo zaslužni i moji suigrači iz Kluba, kao i rezultati koje zajedno ostvarujemo. Bit će mi čast pridružiti se najboljim hrvatskim igračima i mogu reći da jedva čekam taj trenutak, rekao je Ivušić.

Inače, Hrvatska će 1. rujna igrati s Rusijom u Moskvi, tri dana kasnije slijedi gostovanje kod Slovačke u Bratislavi, da bi Dalićevi izabranici 7. rujna dočekali Sloveniju u Splitu.



Tekst: NK Osijek
Foto: Matej Volarević/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: