Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Započeli upisi u sve programe treniranja u Sokol Centru!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.08.2021. 11:38 
Naslov:  Započeli upisi u sve programe treniranja u Sokol Centru!
Od 16.08.2021. 16:00 do 20.08.2021. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gimnastičko društvo Osijek - Žito kreće s upisima novih članova u programe treniranja za sve dobne skupine, od beba pa sve do odraslih vježbača.

Izvrsna je ovo prilika i djeci i odraslima da se okušaju u posebno osmišljenim programima rekreacije te da započnu s razvijanjem osnovne snage cijelog tijela. Uz to, kroz treninge u Sokol Centru razvija se osnovna fleksibilnost i koordinacija koja će svima uvelike pomoći izgraditi samopouzdanje što je svakako odličan dodatni motiv.

Treninzi se održavaju u dvorani Sokol Centar Osijek (adresa: Kralja Zvonimira 5, Osijek).

Sve je veći broj odraslih rekreativaca koji pokazuju veliko zanimanje za redovito vježbanje, a slijedeći taj pozitivan trend, u Sokol Centru razvijeno je nekoliko programa treniranja s različitim sadržajem i razinom opterećenja:

- GYM BODY (funkcionalni trening) – ovaj program namijenjen odraslim rekreativcima koji žele poboljšati svoje funkcionalne i motoričke sposobnosti, smanjiti masno tkivo ili povećati mišićnu masu, a u svojoj osnovi predstavlja funkcionalni trening s velikim brojem vježbi koje se izvode samo težinom vlastitoga tijela

- GYM CYCLING (spinning + gym vježbe oblikovanja) – riječ je o grupnom treningu na statičkim biciklima nadopunjenim gimnastičkim vježbama oblikovanja, a simulira vožnju vanjskog bicikla. Zabavan i dinamičan, uz motivirajuću glazbu, Gym Cycling omogućuje psihički odmor i primjeren fizički napor

- BASIC GYM (pilates + gym vježbe oblikovanja) – ovo je program kojeg čine vježbe niskog do srednjeg intenziteta, predstavlja kombinaciju pilatesa i gimnastike, a čine ga vježbe koje angažiraju cjelokupnu muskaluturu tijela. Basic Gym trening može se uključiti i u vježbe rehabilitacije radi bržeg oporavka kod ozljeda.

- ACRO GYM BODY (napredna gimnastika za odrasle) – ovaj program namijenjen je rekreativcima koji se žele okušati u gimnastici, a riječ je o treninzima u okviru kojih se uči od jednostavnih prema složenijim gimnastičkim elementima – od koluta i zvijezde do stoja i salta

Posebnost treniranja u Sokol Centru je i mogućnost istovremenog treniranja roditelja i djece bilo da je riječ o bebama koje treniranju zajedno sa svojim roditeljima u programu Roditelji i bebe ili je riječ o starijoj djeci koja vježbaju na odvojenim programima dok su roditelji na jednom od gore spomenutih treninga.

Raspored treninga nalazi se na linku: https://gdosijek.hr/rekreacija/raspored-treninga

Više informacija o svim programima možete dobiti pozivom na brojeve telefona 099 369 0155 kao i posjetom na službene Internet stranice Gimnastičkog društva Osijek – Žita: www.gdosijek.hr.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: