Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad raspisao javni poziv za pomoćnike u nastavi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.08.2021. 10:23 
Naslov:  Grad raspisao javni poziv za pomoćnike u nastavi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek objavio je ovih dana javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u osnovnoškolskim odgojno obrazovnim ustanovama kojima je Grad osnivač.

Poziv se odnosi na odabir i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi s ciljem povećanja socijalne uključenosti i integracije učenika s teškoćama u osnovnim školama Grada kao partnerima u projektu.

Ukupno se traži 101 pomoćnik u nastavi na nepuno radno vrijeme – minimalno 20 sati tjedno na temelju ugovora o radu na određeno vrijeme za nastavnu godinu 2021./2022.

Osnovna zadaća pomoćnika u nastavi je pružanje neposredne potpore učeniku s teškoćama u razvoju tijekom odgojno-obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika.

Osnovni uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati su najmanje završena srednja škola - 4 godine te da protiv kandidata nije pokrenut kazneni postupak.

Od dodatnih znanja i vještina traži se poštivanje različitosti, afinitet prema djeci s teškoćama u razvoju, otvorenost, odgovornost, fleksibilnost, razvijene komunikacijske vještine, podjednaka sklonost individualnom i timskom radu, točnost u izvršavanju poslova, organiziranost, emocionalna stabilnost i dosljednost.

Poželjno je da zainteresirani kandidati imaju visoku stručnu spremu pedagoškog smjera te iskustvo u neposrednom radu s djecom s teškoćama u razvoju (završeno osposobljavanje za pomoćnika u nastavi).

S izabranim kandidatima za pomoćnika u nastavi obrazovna ustanova – osnovna škola sklopit će pisani ugovor o radu u kojemu će biti utvrđeni poslovi, trajanje, tjedno zaduženje te međusobna prava, obveze i odgovornosti ugovornih strana.

Prijave u pisanom obliku podnose se Gradu Osijeku, Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Odsjeku za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mladež, Kuhačeva 9, Osijek s naznakom „Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u osnovnoškolskim odgojno - obrazovnim ustanovama kojima je Grad Osijek osnivač“ do 18. kPixabay.com/Ilustracijaolovoza 2021. preporučeno poštom ili osobno u Pisarnicu Grada Osijeka, Kuhačeva 9, Osijek.

Više detalja možete pronaći dolje u tekstu.



Tekst: Osijek031.com
Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: