Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Karlo Bartolec nakon potpisa ugovora naglasio da s Bijelo-plavima želi osvojiti naslov prvaka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.08.2021. 16:31 
Naslov:  Karlo Bartolec nakon potpisa ugovora naglasio da s Bijelo-plavima želi osvojiti naslov prvaka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Karlo Bartolec zadužio je Bijelo-plavi dres s brojem dva te prvim treningom u utorak ujutro počeo svoju osječku epizodu. Na obostrano zadovoljstvo, jer kako su na službenom predstavljanju istaknuli i Nenad Bjelica i sam Bartolec, ovakav su epilog priželjkivali čim se otvorila mogućnost dolaska.

Došao sam u veliki klub s velikim ambicijama. Osijek raste, ima visoke ciljeve i iskreno sam sretan, želja za dolaskom je bila obostrana i zadovoljni smo što se sve završilo kako smo željeli. U meni je prelomilo to što me trener Bjelica tražio, a ja nisam htio ići negdje samo da odem iz Kopenhagena. Kada sam čuo za ponudu Osijeka forsirali smo za tu opciju i na kraju je izvukli na našu korist.

Mudražija olakšao odluku

Bartolec je iz HNL-a otišao prije pet godina iz Lokomotive gdje je već igrao s nekim igračima iz aktualne svlačionice Bijelo-plavih poput Fiolića, Gržana i Bočkaja.

S Ivušuićem i Škorićem sam bio u reprezentaciji, puno dečki znam od ranije tako da sam siguran da će prilagodba biti brža. Čim je krenula priča oko dolaska u Osijeka čuo sam se s Mudražijom koji je imao samo riječi hvale za Grad, klub i navijače. Kada ti netko kaže sve pozitivno onda ti olakša odluku. Otišao sam iz HNL-a mlad, s 21 godinom i nastavio ga pratiti kroz moj bivši klub Lokomotivu. Puno toga se promijenilo na bolje, liga je jača nego kada sam odlazio, puno klubova dosta ulaže i mišljenja sam da će ovaj povratak biti pun pogodak za mene.

Visoki ciljevi

Bartolec nakon potpisa ugovora s Osijekom nije okolišao već je odmah naglasio da s Bijelo-plavima želi osvojiti naslov prvaka. Na službenom predstavljanju svoje je riječi još jednom potvrdio.

Uz trenera, stručni stožer i igrače klub si mora postaviti ciljeve. Ako ne pucamo visoko nećemo ništa ostvariti. Idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti.

Došao za lošije uvjete

Nenad Bjelica brzo je ostvario najave o dovođenju zamjene za Igora Silvu koji je otišao u Lorient.

Želio bih izraziti dobrodošlicu Karlu u naš klub. Dogovorili smo trogodišnju suradnju i kada se ukazala mogućnost njegovog dovođenja nismo ni gledali neke druge opcije koje smo još imali na papiru. Dovesti potencijalnog reprezentativca Hrvatske je prilika koju nismo željeli propustiti i radujemo se što je došao u naše redove. Ni Karlo nije dvoumio, u Osijek je došao i za njega lošije financijske uvjete čime je pokazao spremnost da dođe u Osijek i pomogne klubu u nastojanjima da dohvatimo visoke ciljeve. Isto tako, vjeruje u projekt Osijeka, u našu momčad i da će se individualno razvijati na najbolji mogući način.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: