Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od danas u prodaji ulaznice za CSKA za vlasnike godišnjih ulaznica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.08.2021. 10:47 
Naslov:  Od danas u prodaji ulaznice za CSKA za vlasnike godišnjih ulaznica
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U utorak 3. kolovoza 2021., na blagajnama Istok stadiona Gradski vrt počet će prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu 3. pretkola UEFA Europa konferencijske lige u kojoj će NK Osijek biti domaćin CSKA iz Sofije (12. kolovoza, 21.15 sati). Radno vrijeme blagajni je od utorka do subote od 12 do 18 sati, a u prvoj fazi prodaje prednost pri kupovini ulaznica imat će vlasnici godišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek. Prilikom kupovine ulaznica za CSKA potrebno je predočiti godišnju ulaznicu. Slobodna prodaja ulaznica za CSKA počinje u ponedjeljak 9. kolovoza.

Na CSKA po HNL cijenama

Cijene ulaznica su nepromijenjene u odnosu na redovne cijene ulaznica za prvenstvene utakmice što znači da će za Istok trebati izdvojiti 30 kuna, za Zapad 40 kuna, Loža stoji 50 kuna, VIP 250 kuna, dok ulaznice za djecu do 15 godina stoje 10 kuna (uz pratnju roditelja na tribinama Istok i Zapad). I dalje je moguće kupiti i godišnje ulaznice za NK Osijek.

Sektori ZDB i ZDB1 nisu u prodaji

Vlasnici godišnjih ulaznicama sektorima ZDB i ZDB1 (iza klupa za rezervne igrače) moći će kupiti druga slobodna mjesta budući da su spomenuti sektori, sukladno UEFA-inom Return to play protokolu, rezervirani za pričuvne igrače i tretiraju se kao crvena zona.



Tekst: NK Osijek
Foto: Matej Volarević/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: