Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pripadnici HGSS-a spasili ozlijeđenog muškarca na Dravi kod Petrijevaca

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.08.2021. 18:38 
Naslov:  Pripadnici HGSS-a spasili ozlijeđenog muškarca na Dravi kod Petrijevaca
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, Stanice Osijek, jučer su imali intervenciju čamcem kako bi stigli do pješčanog spruda na Dravi kod Petrijevaca, gdje se nalazio ozlijeđeni muškarac, te su ga prevezli do obale gdje ga je preuzela Hitna medicinska služba.

Kako stoji u priopćenju HGSS-a Stanice Osijek, u nedjelju 1. kolovoza u 10:12 h, putem službenog telefona HGSS-a, zaprimljen je poziv i informacija da se na pješčanom sprudu na rijeci Dravi kod Petrijevaca nalazi ozlijeđena muška osoba kojoj je potrebna medicinska pomoć i koji nije u stanju samostalno hodati.

Po dobivenim informacijama i određivanjem lokacije ozlijeđene osobe utvrđeno je kako do ozlijeđenog nije moguć pristup vozilom, uslijed čega je aktiviran tim spašavatelja motornim čamcem.

U 10:52 h jedan od spašavatelja čamcem je došao do ozlijeđene osobe i transportirao ju je do najbližeg mjesta kojem je moguće pristupiti vozilom Hitne pomoći koja je stigla u 11:20 nakon čega je ozlijeđena osoba predana djelatnicima HMP-a na daljnji postupak.

U akciji su sudjelovala tri spašavatelja dok su ostali članovi Stanice bili u pripravnosti.

Prijateljima ozlijeđene osobe koji su preciznim i pravodobnim informacijama pomogli da se intervencija izvede brzo i učinkovito zahvaljujemo na suradnji, a ozlijeđenoj osobi želimo brz i sretan oporavak", završava priopćenje HGSS-a.



Tekst: Osijek031.com
Foto: HGSS

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: