Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Jak vjetar lomio grane u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65742
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.08.2021. 17:40 
Naslov:  [FOTO] Jak vjetar lomio grane u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon kratkotrajnog, ali intenzivnog nevremena u ranim poslijepodnevnim satima u Osijeku, na inicijativu gradonačelnika Ivana Radića, ekipe Unikomovih radnih jedinica "Zelenilo" i "Čistoća" odmah su izašle na teren.

Naime, na nekoliko je lokacija nađeno slomljenih stabala i velikih grana, a na samom trgu Ante Starčevića zamijećena je veća količina otpada.

Tri ekipe po dvoje iz „Zelenila” imale su pune ruke posla – jedna s pilama i hidrauličnom platformom, kao i ostale dvije koje su obilazile sve glavne ulice, žile kucavice, te skupljale ono što je palo na nogostupe, ceste ili na zelene površine.

Najviše štete bilo je u Europskoj aveniji, a riječ je o lomovima manjih grana, dok je na Vijencu Ivana Mažuranića stradao veliki kesten, a ništa bolje nije bilo niti na Pampasu, kao niti u Donjem gradu pokraj Osnovne škole Jagode Truhelke.

Dvije ekipe s Higijene brzo su počistile samo središte grada, tako da je sinergijom dviju Unikomovih radnih jedinica vrlo brzo grad doveden u pristojno stanje, kao da nije niti bilo nevremena.











Tekst i foto: Unikom

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
!Klick
Offline
Ukupno postova: 269
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.08.2021. 17:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Evo malo drugačije priče o Unikomu i ekipe koja se brine za naše parkove i drveće.



Drvo koje u jednoj prethodnoj oluju uništilo dva parkirana BMW-a. Srećom ovaj put se raspalo prema unutra jer bi u protivnom grad morao ponovo plaćati odštetu za tuđi nemar.



Ovo samo jedna od sasušenih grana od zadnje oluje kada je bio poplavljen podvožnjak. Do dana dans ekipa iz Unikoma nije uklonila polomljene grane u Perivoju.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: