Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Na Kopiki postavljeno igralište za odbojku, koševi za basket i zaštitna mreža za kupače

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.07.2021. 19:23 
Naslov:  Na Kopiki postavljeno igralište za odbojku, koševi za basket i zaštitna mreža za kupače
Citirajte i odgovorite[Vrh] 


[31.07.2021.] Vandali uništili ležaljke i odbojkašku mrežu na Kopiki


[29.07.2021.] Popularna osječka Kopika svakim danom je sve opremljenija. Nakon što je nasuto 6500 metara kubičnih pijeska i uređena plaža, krenulo se s popratnim sadržajima.

Prije dva tjedna uređeno je dječje igralište, postavljene su ležaljke i suncobrani, obnovljeni su tuševi i stalci za bicikle. Osječki gradonačelnik tada je najavio da će se uz sve to urediti i dva igrališta, za odbojku i basket. No, istovremeno je naglasio potrebu hitnog rješavanja pitanja sigurnosti kupača koje su povremeno znali ugrožavati vozači motornih čamaca ploveći preblizu obali. Upravo iz tog razloga je Grad Osijek naručio zaštitne mreže, tzv. plutače kako bi se ogradio prostor za kupače na sva tri službena dravska kupališta. Na Kopiki, Pampasu i "Želji".

Sve što je tada najavljeno danas je realizirano.

"Zaljubljenici u odbojku i košarku sada će između kupanja imati na raspolaganju i dva montažna koša i odbojkaški teren za plažu. Ali sigurnost je uvijek na prvom mjestu: kako bi svi kupači bili zaštićeni od plovila, postavili smo i plutajuću ogradu", rekao je Radić.




Tekst i foto: Osijek.hr


Zadnja promjena: Redakcija 031; 31.07.2021. 22:30; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
akoide
Offline
Ukupno postova: 840
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.07.2021. 21:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

A tuševi su i dalje na 1 do 2 sekunde. Da bar Sportski objekti imaju majstora, to se riješi za sat-dva vremena, ali na žalost izgleda da nemaju zaposlenog niti jednog majstora. Odvod zapadnog tuša i dalje je začepljen pijeskom. Za to treba jedan pametniji čistač, ali valjda nemaju niti jednog čistača. Oni izgleda imaju zaposlene samo direktore i voditelje, a radnika čini se nemaju.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: