Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Škorić i Ivušić produžili ugovore

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65690
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.07.2021. 12:44 
Naslov:  Škorić i Ivušić produžili ugovore
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Lijepe vijesti i ovoga tjedna stižu iz Gradskog vrta. Dvojica ponajboljih igrača, kapetan Mile Škorić i vratar Ivica Ivušić produžili su ugovore s Nogometnim klubom Osijek do ljeta 2025. godine! Obojica su sretna takvim raspletom situacije, a svima je jasno da su takav status među Bijelo-plavima apsolutno i po svemu zaslužili.

Doživio sam već puno pozitivnih stvari do sada u svom klubu. Već sam tu dugi niz godina, kapetan momčadi iz koje sam došao i do reprezentacije. Prelijepo mi je produžiti ugovor i mogu se zamisliti ovdje i do kraja igračke karijere. Mislim da je ovo veliki korak upravo ka tome, istaknuo je Škorić.

Mile trenutno ima 297 službenih nastupa za Osječane i bliži se još jednom velikom jubileju.

Želim se zahvaliti na ukazanom povjerenju, na meni je da se dokazujem, da svaki puta dajem sve od sebe. Mislim da ljudi prepoznaju da to uvijek i činim. Još uvijek, što je najbitnije, istim žarom prolazim kroz Wilsonovu ulicu dolazeći na trening i nadam se da će tako biti sve dok budem ovdje.

Sreća, zadovoljstvo i ponos

Ivušić je u naše redove stigao 2018, a ovo mu je već drugi puta do produžuje vjernost prvoligašu s Drave u kojem ima iznimno važnu ulogu na terenu.

Stvarno sam sretan i zadovoljan, također i ponosan na ovu situaciju. Zahvaljujem svima u Klubu na čelu sa šefom Nenadom Bjelicom. Mogu samo reći da ću se truditi svojim zalaganjem i igrama na najbolji način se odužiti za sve ovo , poručio je ponajbolji hrvatski vratar.

U međuvremenu mu je značajno porasla cijena na Transfermaktu, imao je i izbornikov pretpoziv za Europsko prvenstvo i ljubimac je osječkih navijača…

Osijek mi je puno dao, zahvalan sam mu na tome. Porast u cijeni je odraz igre i rezultata cijele momčadi. Samo ekipa može izbaciti pojedinca i jako sam sretan što sam dio ovog Kluba. Svi smo sada maksimalno fokusirani da prođemo u sljedeći krug Konferencijske lige. Većeg motiva od toga nema i stvarno ćemo napraviti sve da to i ostvarimo.

Potvrda i klupskih ambicija

Dakako da je zadovoljstvo iskazao i naš kormilar, ujedno i klupski menadžer Nenad Bjelica.

Oni su naši stožerni igrači, drago mi je da smo to uspjeli realizirati te ispunili i našu i njihovu želju. Obojica su u prošlosti dali jako puno Osijeku, vjerujem da će u budućnosti dati još i više. Jako smo sretni što smo se uspjeli dogovoriti s njima i produžili suradnju do 2025. godine Nadam se da će ih zdravlje poslužiti i da će još dugo biti s nama. Klub time pokazuje svoju ambiciju da s jednim aktualnim reprezentativcem i drugim potencijalnim produžuje ugovor i poboljšava im uvjete igranja u Osijeku. I to je pokazatelj onoga što želimo postići i ove sezone, pa i u onima koje će uslijediti.



Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: