Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dan Mjesnog odbora Tenja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.07.2021. 9:28 
Naslov:  Dan Mjesnog odbora Tenja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zamjenik osječkog gradonačelnika dr. sc. Dragan Vulin, predsjednik Mjesnog odbora Tenja Antonio Mihalj s vijećnicima kao i udruge s područja Tenje povodom Dana MO Tenja i Crkvenog goda sv. Ane položili su vijence kod središnjeg spomenika poginulim braniteljima i civilima Tenje u Domovinskom ratu.

Tom prigodom Vulin je svim stanovnicima Tenje čestitao njihov Dan i Crkveni god.

Ovo je ujedno i prilika da naglasim kolika je važnost suradnje Grada i Mjesnog odbora. Sve komunalne projekte rješavamo dogovorno sukladno iskazanim potrebama ovdašnjih stanovnika. Ono što će promijeniti vizuru Tenje jesu dva kapitalna projekta koje ovdje realizira gradska uprava. U tijeku je izgradnja zgrade kapaciteta 68 stanova za zbrinjavanje socijalno ugroženih građana. Vrijednost investicije je 21,5 milijuna kuna, a rok završetka je do kraja 2023. godine. Pored ove zgrade koja se nalazi u Osječkoj ulici gradit će se i novi vrtić za 120-tero djece. Sva potrebna dokumentacija za vrtić je spremna i do kraja godine ćemo projekt izgradnje vrtića prijaviti na natječaj koji će raspisati Vlada Republike Hrvatske odnosno resorno ministarstvo. Cilj je da se vrtić financira nacionalnim odnosno EU sredstvima, a ne novcima građana Grada Osijeka."

Nakon polaganja vijenaca održana je misa u Župnoj crkvi Svete Ane i svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Tenja.



Tekst i foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: