Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nove saune i popratni sadržaji na osječkim Gradskim bazenima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65424
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.07.2021. 12:49 
Naslov:  Nove saune i popratni sadržaji na osječkim Gradskim bazenima
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon 23 godine od svoje izgradnje osječki Gradski bazeni najzad su dobili svoje prvo ulaganje. Posjetitelje ovoga bazenskog kompleksa od danas će umjesto dosadašnje dvije zastarjele - dočekati tri nove saune te u cijelosti uređen tzv. predsaunski prostor.

Vrijednost investicije je 320 tisuća kuna, a nove sadržaje obišli su gradonačelnik Osijeka Ivan Radić i direktorica ,,Športskih objekata'' Nataša Brčić.

- Nakon što smo nasuli pijesak na Copacabanu te postavili suncobrane, ležaljke i druge popratne sadržaje, sada smo prvi put od 1998. uložili i u Gradske bazene. Naši sugrađani posjećuju ovaj kompleks i ljeti i zimi pa je namjera bila omogućiti im još novih sadržaja koji će značajno poboljšati kvalitetu usluge – izjavio je osječki gradonačelnik Ivan Radić.

U Gradskim bazenima, prema gradonačelnikovim riječima, izvršeni su radovi na uređenju predsaunskog prostora gdje su u cijelosti obnovljene instalacije, postavljene nove sanitarije, ozvučenje i rasvjeta, a uređena je i terasa s novim drvenim ležaljkama i grijanim klupama. No posjetitelje bazena i ljubitelje saune zasigurno će najviše obradovati tri nove saune: jedna bio sauna i dvije finske.

Nataša Brčić, direktorica gradske tvrtke Športski objekti d.o.o., dodala je kako saune s radom počinju danas od 14 sati, te da cijene usluge ostaju iste. Istaknula je i da se na Gradskim bazenima pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera, no da za ulazak nisu propisani nikakvi posebni uvjeti, izuzev dezinfekcije i obvezne maske.

- Nisu potrebne nikakve potvrde o cijepljenju, odnosno PCR test. Na bazenima se svakodnevno odvijaju treninzi i niti je propisano niti tražimo bilo što osim već navedenog - pojasnila je direktorica Brčić.



Tekst i foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
!Klick
Offline
Ukupno postova: 269
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.07.2021. 22:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ako se dobro sjećam bile su neke konferencije za tisak ispred Kopike u vrijeme dok se još nije bilo na vlasti a ista ova šefica Sportskih Objekata. E sad pošto je ona sama najavljivala obnovu iste a od toga je bilo što je bilo, zanima me do kada će ona biti na svojoj funkciji? Nije sad riječ o tome da se svakog treba najuriti ali iskreno, ako u jednom trenutku govoriš da u nekoj gradskoj firmi nešto ne štima pa onda dolaskom na mjesto gradonačelnika, zadržiš šefa te tvrtke sve mi to pomalo zvuči kao nadrealno. Sve šefove gradskih tvrtki za koje se zna da su štekale u prethodnom razdoblju, treba smjeniti. Poput Unikoma, gospođa Brčić bi trebala biti bivša ili su svi oni prigovori za Kopiku bili samo teatralnost da se lakše dokopa vlasti.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: