Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



3. Gumiranje - putevima europske Amazone [2021.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65439
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.07.2021. 12:02 
Naslov:  3. Gumiranje - putevima europske Amazone [2021.]
21.08.2021. 14:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jedinstveno događanje te najveće i najbolje Gumiranje do sada i ove će se godine održati u Osijeku, u subotu 21. kolovoza 2021.! Za Gumiranje ste mogli čuti prije dvije godine kad je ekipa iz Osječke tvornice ideja po prvi puta organizirala navedeni događaj, biciklima odvezla posjetitelje do vikend naselja na ušću Karašice, a od tamo se na napuhanim gumama spustila Dravom do osječke Kopike. Godinu poslije broj je sudionika bio nešto veći, a događaj izazvao izrazitu medijsku pozornost.

Treće po redu Gumiranje dobiva novu dimenziju, a Osječka tvornica ideja partnersku podršku kroz EU projekt “Amazon of Europe Bike Trail” kojega provodi Javna ustanova Županijska razvojna agencija Osječko-baranjske županije. Radi se o transnacionalnom projektu koji također prepoznaje visoke prirodne i turističke vrijednosti rijeke Drave, a cilj mu je očuvanje rijeka te održivi razvoj unutar rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav kroz razvoj cikloturizma.

Gumiranju ove godine pridružujemo i cjelodnevno događanje na Kopiki, oko beach bara “Bajta”, gdje će se, u očekivanju ekipe s Gumiranja, već od jutarnjih sati namjernici i slučajni prolaznici moći opustiti na plaži, uz DJ-a, piće, hranu i Decathlonov sportski kutak za djecu.

Okupljanje je u 13:30h kod Kompe, a u 14h kreću na bicikliranje dravskim šumama. Za one koji preskaču biciklistički dio, okupljanje je u 14:15h kod Udičarskog doma u vikend naselju Karašica - Josipovac. Za sve ostale, na Kopiki već tada kreće cjelodnevna zabava

Sudionici će se ove godine za Gumiranje moći prijaviti i sa svojim gumenim plovilima po želji, bilo da se radi o ružičastim jednorozima, šarenim donatima ili nečime za što još ni ne znamo da postoji! Broj sudionika ograničen je na 100, sudionici moraju biti punoljetni, svi će dobiti na korištenje prsluk za spašavanje, a spuštanje Dravom odvijat će se pod budnim okom HGSS-a.

Kotizacija za Gumiranje iznosi 100 kn, a link za prijavu potražite na web stranici Osječke tvornice ideja www.osjeckatvornicaideja.hr/blog ili na FB stranici www.facebook.com/osjecka.tvornica.ideja.



Pogledajte kako je bilo prošlih godina:
Galerija 031: Gumiranje - Drava River Fest [2019.]
[Foto: Lovro Šilović][24.8.2019.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Galerija 031: 2. Gumiranje - festival na Dravi [2020.]
[Foto: Zvonimir Haramustek][22.8.2020.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: