Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Od ponoći nova pravila za autoškole

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.07.2021. 10:51 
Naslov:  Od ponoći nova pravila za autoškole
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponoć istječu mjere koje je Nacionalni Stožer propisao do 15. srpnja. Dosadašnje mjere se produžuju na 15 dana, točnije do 31. srpnja uz nekoliko izmjena.

Mjere koje se odnose na Odluku o načinu organizacije javnog prijevoza putnika, Odluka o uvođenju posebne organizacije rada za djelatnost trgovine koja se obavlja u prodavaonicama i trgovačkim centrima, te Odluka o privremenoj zabrani i ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza RH produžuju se do 31. srpnja.

Nove izmjene odnose se na Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja:

Autoškole:
- autoškole mogu teorijski dio i satove vožnje održavati bez ograničenja, ako polaznici, predavači i instruktori posjeduju EU digitalne COVID potvrde.

Druga izmjena odnosi se na Odluku za profesionalne umjetničke izvedbe i programe, kino projekcije te izložbe u muzejskim, galerijskim i ostalim izložbenim prostorima ne mogu se propisivati strože epidemiološke mjere od mjera propisanih ovom Odlukom.

Ako je posebnom odlukom za područje pojedine lokalne i područne samouprave za profesionalne umjetničke izvedbe i program, kino projekcije te izložbe u muzejskim, galerijskim i ostalim izložbenim prostorima određena stroža epidemiološka mjera od mjera propisanih ovom Odlukom, primjenjuje se ova Odluka.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: