Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija u Osijeku započela pripreme za EP

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.07.2021. 11:40 
Naslov:  Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija u Osijeku započela pripreme za EP
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija započela je s pripremama za Europsko prvenstvo koje započinje 1. rujna kada naša izabrana vrsta nastupa u skupini D u Tallinu, uz domaćina Estoniju, Francusku, Latviju, Njemačku i Slovačku.

Izbornik Emanuele Zanini u Osijeku je okupio 16 igrača i zapravo nema nekih velikih promjena u odnosu na momčad koja je tako hrabro izborila EP kroz kvalifikacije, u Hrvatskoj i Nizozemskoj, osim što je na popisu mladi korektor Gabrijel Cvanciger, a nema iskusnog srednjeg blokera Ivana Mihalja.

Jedan od ponajboljih naših igrača Kruno Nikačević na pripreme je u Osijek stigao u optimalnoj formi kao uostalom i ostatak sastava.

Imali smo pet tjedana odmora tako da smo to zaista dobro iskoristili, no to ne znači da tijekom tog perioda nismo ništa radili. Svaki je reprezentativac dobio plan i program priprema tijekom odmora, tako da smo svi došli u dobroj formi, spremni za rad. Iako, svima nam je jasno jer već poznajemo metode izbornika Zaninija, da će prvi tjedan biti najnaporniji, dok ne postignemo 'radnu temperaturu'. No, do početka EP je 53 dana od starta priprema tako da će biti sasvim dovoljno vremena za rad.“ – ističe Kruno Nikačević.

Osim samih priprema u Osijeku, u planu su i prijateljski trening susreti protiv reprezentacija Slovenija, Bugarske i Turske.

To je u planu zasada, no možda nam uleti i još neki suparnik. U svakom slučaju, neće nam biti dosadno. U Osijeku imamo sve što nam treba, od prvoklasnog smještaja, do dvorane na raspolaganju, teretane, ali i terena za odbojku na pijesku u obližnjem Đakovu i bazena u Osijeku.“ – ističe Kruno, otkrivši da je na prvom sastanku pred početak treninga postignut dogovor da svakako žele na EP još osim Estonije vidjeti i Poljsku, što dakle znači da su zacrtali i odlazak u drugi krug kontinentalnog prvenstva.

Na priprema za Europsko prvenstvo u Osijeku su: organizatori igre - Tsimafei Zhukouski i Bernard Bakonji, dijagonale - Ivan Raič, Gabrijel Cvanciger i Leo Andrić, primači-pucači -Marko Sedlaček, Filip Šestan, Tino Hanžić, Ivan Zeljković i Marino Marelić, srednji blokeri -Sandro Dukić, Kruno Nikačević, Dominik Brčić i Tomislav Mitrašinović i liberi: Sven Šarčević i Hrvoje Pervan.



Tekst i foto: Iva Turalija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: