Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



10. Smotra folklora "Kolo oko bare"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65685
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.07.2021. 10:12 
Naslov:  10. Smotra folklora "Kolo oko bare"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jubilarnu 10. smotru folklora pod nazivom „Kolo oko bare“ proteklog vikenda organizirao je KUD „Sv.Ana“ Radikovci s ciljem prikaza bogatstva narodne tradicije, pjesme i plesova koja je održana na ljetnoj pozornici u središtu mjesta a uz domaćine nastupila su kulturno-umjetnička društva iz Josipovca, Baranjskog Petrovog sela, Rakitovice i Beničanaca.

Marija Klasić Petrović i Mladen Petrović, voditeljica mješovite pjevačke skupine i voditelj folklora pripremili su izvođače koji su se predstavili spletom pjesama uz zvuke tamburica, Ivica Glogač, predsjednik KUD-a razmijenio je prigodne poklone s domaćinima a pažnju okupljenih privukao je Tomislav Smiljan vještim kandžijanjem uoči početka manifestacije koja je završila velikim slavonskim kolom u kojem su sudjelovali doslovno svi folkloraši. Zahvalu za poziv na manifestaciju tajniku domaćina, prijatelju Mariu Šiklušiću upućuje tajnik KUD-a Josipovac, Marko Perković.



Tekst i foto: KUD Josipovac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: