Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



FFOS: Projekt "RCK ELPROS" - poučavanje učenika za mentore u gospodarstvu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.07.2021. 8:41 
Naslov:  FFOS: Projekt "RCK ELPROS" - poučavanje učenika za mentore u gospodarstvu
Od 05.07.2021. 8:41 do 09.07.2021. 8:40 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Filozofski fakultet u Osijeku aplicirao je prijavu i u postupku javne nabave izabran je za provođenje usluga edukacije za stjecanje znanja o poučavanju učenika za mentore u gospodarstvu za potrebe provedbe projekta RCK ELPROS – UP.03.3.1.04.0015, koji provodi HGK Županijska komora Osijek. Projekt je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Cilj je projekta podizanje kvalitete obrazovanja i obrazovnih rezultata usklađenih s potrebama tržišta rada, promicanje cjeloživotnog učenja i mobilnost radne snage, sukladno Programu za nove vještine i radna mjesta te jačanje učenja temeljenog na radu u skladu s potrebama tržišta rada. Projekt je usmjeren na provedbu aktivnosti usmjerenih na veću zapošljivost na tržištu rada u sektoru elektrotehnike i računalstva u Osječko-baranjskoj županiji.

Edukacije, koje obuhvaćaju četiri ciklusa predavanja i kreiranje priručnika za mentore u gospodarstvu (kroz obrazovne module:
1. Sustav strukovnog obrazovanja;
2. Pedagoške osnove obrazovanja učenika;
3. Planiranje, programiranje i izvođenje učenja i poučavanja u radnom okruženju;
4. Praćenje, vrednovanje i ocjenjivanje učenika), provodit će članice Odsjeka za pedagogiju, izv. prof. dr. sc. Renata Jukić i doc. dr. sc. Senka Žižanović u sklopu Centra za didaktičko-metodička istraživanja koji djeluje na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a predstavlja fakultetsko i sveučilišno središte za didaktička i metodička istraživanja.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: