Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Večer vina i umjetnosti [srpanj, 2021.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65646
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.07.2021. 15:00 
Naslov:  Večer vina i umjetnosti [srpanj, 2021.]
10.07.2021. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti


Večer vina i umjetnosti je jedna od najdražih večeri građana Osijeka u kojoj glavnu riječ vode dva elementa - vino i umjetnost, čiji spoj gotovo uvijek rezultira nadrealnom količinom ljubavi, pozitive i dobrog provoda.

Nakon dužeg vremena, napokon imate priliku posjetiti prvu ovogodišnju Večer vina i umjetnosti koja se po prvi puta održava u hladovini stoljetnih stabala Parka kulture! Nadolazeća Večer vina i umjetnosti rezultat je spajanja vina, domaćih proizvoda, glazbe i umjetnosti u sadržaj kojim se predstavlja ponuda vinskog turizma i kulture Slavonije i Baranje.

Pripremite se jer vas u subotu, 10. srpnja 2021.,od 18 sati očekuje bogat glazbeni i umjetnički program uz predstavljanje i kušanje vina Slavonije i Baranje.

U nezaboravnu večer povest će vas veliki zaljubljenik u a akustičnu gitaru - Ivan Kovačević Jimi, nakon kojeg slijedi nastup Scifidelity Orchestra, vještih majstora na instrumentima koji su brusili zanat u svim uglovima galaksije, a koji vam garantiraju nezaboravan glazbeno scenski doživljaj kojeg se nećete moći zasititi! Sad već tradicionalno Večer vina i umjetnosti će dodatno začiniti i nezaobilazna In Da Sofa na kojoj će ove subote dirigentsku palicu preuzeti DJ Pips!


Umjetnički program priprema Muzej likovnih umjetnosti, a posjetitelje očekuje radionica vinotiska, plesni performans Plesnog studia Shine, MLU punkt s izloženim publikacijama i suvenirima i slobodan ulaz u Muzej likovnih umjetnosti do kasnih večernjih sati. Nadolazećoj manifestaciji pridružuje se Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola Osijek čiji će učenici na zadovoljstvo svih sudionika i posjetitelja pokazati stečene vještine event menadžmenta.

Turistička zajednica Osječko - baranjske županije i Osječko - baranjska županija uz suradnju s Gradom Osijekom i Kreativnom agencijom Adverta poručuju da zaokružite datum na kalendaru i akumulirate hrpu dobre volje koju ćete rado dijeliti s okupljenima. Vidimo se!



Pogledajte i..
[FOTO] Najljepša noć u godini - Večer vina i umjetnosti uz nastup jedinstvene Zrinke Posavec i Trend Acoustic Band-a
[FOTO] Najljepša večer u godini - Večer vina & umjetnosti [svibanj, 2019.]
[FOTO] Najljepša noć u godini - Večer vina i umjetnosti
[FOTO] Dugo očekivana Večer vina i umjetnosti ponovno u Tvrđi
[FOTO] U Kazamatu održana Večer vina i umjetnosti
[FOTO] Jesenska Večer vina i umjetnosti napunila dvorište Kazamata
[FOTO] Najdraža večer u godini - Večer vina i umjetnosti [2017.]
[FOTO] Bogat program Večeri vina i umjetnosti privukao velik broj posjetitelja

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: