Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sezonska sniženja i nova otvorenja u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.07.2021. 8:37 
Naslov:  Sezonska sniženja i nova otvorenja u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ljubitelji oldtimer vozila imat će u subotu 3. srpnja 2021., od 10 do 12 sati uživati u posebnoj izložbi odtimera ispred Portanove! Najavljen je dolazak preko 50 vozila Osječkog oldtimer kluba koji je osnovan upravo u cilju promoviranja tehničke kulture, okupljanja i druženja članova i simpatizera kluba, razmjene iskustava i poboljšanja turističke ponude Osječko baranjske županije.

A vesele nas i novi stanari koji stižu u Portanovu, a među njima je i jedan od najpoznatijih brendova nakita koji krasi nježniji spol širom svijeta – Pandora. Brend visoko kvalitetnog, ručno dovršenog nakita, koji se prodaje po pristupačnim cijenama. Pored najpoznatijeg artikla, Pandora narukvica s privjescima, Pandora u svom asortimanu ima i ogrlice, lančiće, naušnice, prstenje, razne vrste narukvica i privjesaka, a od 2. srpnja 2021., možete ih pronaći na prizemlju Portanove.

Dan prije otvorenja Pandore, svoja vrata će otvoriti i Sunos – studio za sunčanje koji se nalazi na 2 katu T.C. Portanova, a opremljen je sa 4 visoko kvalitetna megaSun solarija sa Premium lampama. Nude usluge sunčanja sa Rainbow lampama koje regeneriraju i revitaliziraju kožu, poboljšavaju hidrataciju i povećavaju vitalnost, zatim Magic light koji je 4u1, UVB, UVA, Exclusuve - plava svjetlost, crvena svjetlost - collagen i dr. Osim sunčanja, već od sljedećeg tjedna, Sunos će u ponudi imati i uslugu manikure.

Svakako provjerite i novitete u Cicibanu i Tediju. Tedi je prije par dana ponovno otvorio svoja vrata i čeka vas u novom, još boljem izdanju sa većim prostorom i još većom ponudom po uvijek odličnim cijenama, a Ciciban se preselio na 1. kat Portanove u većem i još boljem izdanju.

Još uvijek, sve do 11. srpnja 2021., uz svaki račun od kupovine obavljene u Portanovi možete putem online obrasca sudjelovati u nagradnoj igri ZAIGRAJ I POBIJEDI u kojoj najsretnijeg očekuje Xiaomi pametni televizor Mi LED TV 4S 55", a ostale 1.000 kn poklon bon Amadeusa, 500 kn poklon bon Nike-a, 400 kn poklon bon Polleo sporta i 200 kn poklon bon Watch Centra.

I oni najmanji među nama imaju priliku osvojiti super nagrade. Pet najkreativaca koji Portanovi pošalju crtež za natječaj PORTOŠ IGRA NOGOŠ osvojit će super poklon pakete koje je pripremila Tisak Media: knjigu 30 nogometaša koji su ušli u povijest + nogometnu loptu.

Zadovoljstvo ovih dana predstavlja svaka kupovina u Portanovi! Uživajte u najpovoljnijoj kupnji godine, iskoristite početak sezonskih sniženja i napunite ormar aktualnim trendovima već sada.

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: