Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatna baletna predstava "Brahms – vjera, ljubav, nada" Guida Markowitza

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.06.2021. 11:51 
Naslov:  Besplatna baletna predstava "Brahms – vjera, ljubav, nada" Guida Markowitza
29.06.2021. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U povodu obilježavanja Dana zaštitnika grada Osijeka, sv. Petra i Pavla, Grad Pforzheim Osječankama i Osječanima daruje baletnu predstavu Brahms – vjera, ljubav, nada Guida Markowitza, a u izvedbi kazališta iz Pforzheima.

Predstava će biti prikazana u utorak, 29. lipnja 2021. u Sakuntala parku u 19 sati i otvorena je za javnost, a samu projekciju najavit će predsjednik Gradskoga vijeća Grada Osijeka, g. Vladimir Ham.

Uslijedit će video poruka gradonačelnika Pforzheima, g. Petera Bocha koji prijateljskom gradu čestita Dan zaštitnika grada Osijeka. Raduje ga što se Osječko ljeto kulture tradicionalno nastavlja i istinski se nada da će se stanovnicima grada na Dravi svidjeti 60-minutni baletni performans.

Na Markowitzevoj se sceni nalaze tri glavna lika koji utjelovljuju vjeru (Yannis Brissot), ljubav (Mei Chen) i nadu (Hyeon-Woo Bae). Zajedno vode kroz džunglu emocionalnih kvaliteta, unutarnjih zapetljaja i emocionalno utemeljenih radnji. Isprekidana elektroničkim snimkama i protkana čeznutljivim Adagiom Samuela Barbera iz 1936. godine kao uvod u večer, publika će uz baletnu predstavu „Brahms – vjera, ljubav, nada" doživjeti epizodno složenu, narativnu plesnu parabolu koja spaja pokret s video umjetnošću, a plesno kazalište sa suvremenim plesom i neoklasičnim momentima.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: