Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga STEAM centar: Besplatne radionice za djecu "Upalila mi se lampica!"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.06.2021. 8:39 
Naslov:  Udruga STEAM centar: Besplatne radionice za djecu "Upalila mi se lampica!"
Od 26.06.2021. 18:00 do 27.06.2021. 17:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga STEAM centar ovoga vikenda organizira besplatne radionice za djecu od 4 do 14 godina. Radionice se odvijaju u sklopu projekta „Upalila mi se lampica!“ financiranog od strane Hrvatske elektroprivrede.

Cilj projekta je popularizirati STEAM područje kroz niz zabavnih i edukativnih pokusa koje će djeca, prateći upute voditelja, samostalno izvoditi. Teme radionica bit će: magnetizam, statički elektricitet, strujni krugovi i obnovljivi izvori energije.

Radionice će se održavati od lipnja do rujna ove godine na različitim lokacijama u Osijeku, a prve već ovaj vikend. 26. lipnja 2021., od 18:00 sati možete nas pronaći u Gradskoj četvrti Jug II (Srijemska 124a), a 27. lipnja 2021., od 18:00 sati u Mjesnom odboru Cvjetno (Vijenac lipa 36).

Radionice su otvorene za sve sudionike i nije potrebna prethodna najava jer će se održavati na otvorenom. U slučaju lošeg vremena aktivnosti će se odvijati u prostorijama mjesnog odbora/gradske četvrti i u tom slučaju broj sudionika bit će ograničen. Prilikom održavanja aktivnosti pazit će se na poštivanje svih epidemioloških mjera.

Informacije o budućim događajima u sklopu projekta moći ćete pronaći na Facebook stranici STEAM centar.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: