Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Biciklist iz Bilja napuhao 2,87 promila

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.06.2021. 10:44 
Naslov:  Biciklist iz Bilja napuhao 2,87 promila
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U vremenu od 11. do 13. lipnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljen 21 vozač ( 13 vozača osobnih automobila, 5 vozača bicikla, 1 vozač teretnog automobila, 1 vozač mopeda i 1 vozač traktora) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

U navedenom periodu, evidentirano je još 225 prekršaja, od kojih 94 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 35 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 27 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 5 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 62 ostala prekršaja.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u petak, 11. lipnja, u 20 sati, u Bilju, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist, 40-godišnjak iz Bilja. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 2,87 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 500 kuna.

U subotu, 12. lipnja, u 7,05 sati, na državnoj cesti broj 2, između Nemetina i Klise, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 21-godišnjak iz Viljeva, uslijed ne držanja potrebitog razmaka udario je u vozilo koje se kretalo ispred njega.Obavljenim alkotestiranjem, vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,82 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22 500 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

U subotu, 12. lipnja, u 16,10 sati, u Našicama, u nadzoru prometa zaustavljen je biciklist, 46-godišnjak iz Gornje Motičine. Vozaču bicikla je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,89 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Alkoholizirani biciklist je unazad 3 godine 13 puta pravomoćno presuđen za upravljanje biciklom pod utjecajem alkohola.
Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 500 kuna.

Jučer, 13. lipnja, u 2 sata, u Osijeku, u Vukovarskoj ulici, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 21-godišnjak iz Briješća, uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake sletio je s kolnika. Alkotestiranjem je vozaču evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,57 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova. - izvijestili su iz policije.



Foto: Antonela Martinčević/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: