Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Info centar za mlade: Radionica "Anksioznost i sve oko nje"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.06.2021. 16:55 
Naslov:  Info centar za mlade: Radionica "Anksioznost i sve oko nje"
17.06.2021. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Strah, uznemirenost, neizvjesnost... postali su nam bliski osjećaji u ovo pandemijsko vrijeme, kada nam novi, promijenjeni način života traje više od godinu dana.

Ako ste uz to srednjoškolci koji su na kraju neizvjesne školske godine, maturanti pod pritiskom polaganja mature i upisivanja željenog studija, mlade osobe čiji je posao postao neizvjestan, ili ste nezaposleni i ne vidite izlaza iz svoje situacije, ovi osjećaji mogu biti još izraženiji, postati veliki teret i značajno otežati svakodnevno funkcioniranje.

U četvrtak 17. lipnja 2021., u 18 sati, organiziramo radionicu na kojoj možete saznati više o tome što zapravo jest anksioznost, a koja stanja i osjećaji to nisu, kako prepoznati anksiozni poremećaj, kako se nositi s anksioznošću te kada potražiti stručnu pomoć.

Radionicu će voditi Siena Krušič, stručnjakinja koja radi u psihosocijalnom savjetovanju po kognitivno biheviorističkoj metodi. Radionica je dio aktivnosti Regionalnog info-centra za mlade Osijek i namijenjena je mladima do 30 godina.

Ako vam je ova tema zanimljiva i smatrate da bi ti bilo korisno čuti više o njoj, pridružite nam se, a prijaviti se možete putem online prijavnice do srijede, 16. lipnja, do 12 sati. Predviđeno trajanje radionice je sat i pol.

Aktivnost će se održati u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama, a broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavom.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail: [email protected] ili putem FB odnosno INSTAGRAM profila.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: