Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portastični popusti u lipnju - danas u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.06.2021. 9:24 
Naslov:  Portastični popusti u lipnju - danas u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dosta nam je kiše, hoćemo sunce i ubaciti se u kratke hlačice, ljetne haljine, topiće, japanke, kupaće… U Portanovi inspiracije ima na svakom koraku, a popusti na ljetne komade zazivaju sunce i ljeto…

Calzedonia za shopping artikala iz MARE kolekcije u srijedu 2. lipnja 2021., nudi na poklon atraktivnu torbu za plažu, Lisca 20% popusta na sve što nije već sniženo, Triumph 20% popusta na kolekciju proljeće/ljeto 2021. izuzev kupaćeg programa, a Women'secret 30% na dio nove kolekcije. U Kiku možete kupiti ženski gornji ili donji dio kupaćeg kostima, svaki po 25,90 kn, a na shopping poziva i novootvoreni Galeb koji nudi 30% popusta na cjelokupni asortiman.

Niste još spremni za kupaći? Tu je Polleo sport koji samo na dan Portastične srijede nudi 25% popusta na sve Fat burnere, L-carnitine i CLA proizvode.

Zazivamo sunce i novim sunčanim naočalama. Optika Anda nudi 30% popusta na sunčane naočale, ali i dioptrijske okvire, progresivne naočalne leće i kontaktne leće, a Nicole Marie će vas počastiti poklonom u slučaju shoppinga iznad 200 kn.

I u slučaju obuće zazivamo ljeto… CCC nudi popust na ljetnu obuću i to 20% na drugi, jeftiniji par, odnosno 30% na treći, najjeftiniji par. Od 20% do 30% popusta nudi Deichmann na odabrane artikle, 20% na obuću koja nije na sniženju Borovo, a 20% na sve artikle bez iznimke Mass.

Budući je ovo samo mali dio ponuda koje vas danas očekuju u Portanovi, pozivamo vas da točnu informaciju koji vas sve popusti očekuju ove Portastične srijede potražite na Portanova.hr ili na službenoj Facebook stranici Portanove ili se jednostavno danas uputite u Portanovu i na licu mjesta pregledate današnju ponudu trgovina!


Ovaj tjedan Portanova je postala bogatija za još jednog novog stanara, otvorila se Galeb trgovina

U godini u kojoj obilježava svoj jubilarni 70. rođendan, omiljeni domaći brend Galeb je stigao u Slavoniju i otvorio svoju novu trgovinu baš u Portanovi. Prepoznatljiv po svojoj tradiciji, vrhunskoj kvaliteti svojih proizvoda te umijeću i strašću stvaranja istih, Galeb je snagom svoga brenda postao sinonim za najznačajnijeg hrvatskog proizvođača donjeg rublja od najfinijih pamučnih i ostalih prirodnih materijala.


Galeb je ovom prigodom predstavio novi koncept uređenja i vizualni identitet inspiriran morem i dalmatinskim podnebljem te kako čujemo, planira daljnje širenje svoje maloprodajne mreže.

- Galeb je obitelj koja stvara za obitelj i zato nam je kvaliteta na prvom mjestu. Na sve zahtjevnijem tržištu održali smo se upravo zahvaljujući posvećenosti kvaliteti, a to su prirodni materijali i udobnost povezana s modnim trendovima za sve generacije, navode iz Galeba.

Uz bezvremenske modele donjeg rublja i spavaćeg programa koje čine osnovnu ponudu, u Galebu možete pronaći i nove kolekcije haljina, majica, sportskih kombinacija te kupaćeg i plažnog asortimana, a povodom otvorenja trgovine u trgovačkom centru Portanova, Galeb svim kupcima daruje popust od 30% na cijeli asortiman.


Konačno ponovno u igraonicu, ručak i kolače u Portanovi

Osim ovih lijepih vijesti o popustima i novim otvorenjima, čak nam je svima i epidemiološka situacija naklonjena, mjere popuštaju, tako da je opet otvorena dječja igraonica Twister koja je jedva dočekala ponovno se susresti sa svojim malim posjetiteljima. Također, normalno rade i restorani Polaris i Surfer u Portanovi i željno iščekuju svoje stare i nove, velike i male goste na ukusnom predahu od shoppinga. Leggiero je također otvoren i osim na terasi, u kavi i slasticama možete uživati i unutra, u nepušačkom dijelu.


Radno vrijeme u četvrtak 3. lipnja 2021.

I da, iz Portanove mole da se i dalje svi maksimalno pridržavamo svih epidemioloških mjera za vrijeme boravka u centru, te da Portanova na blagdan Tijelova, u četvrtak 3. lipnja 2021., radi prema redovnom radnom vremenu.


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: