Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Policija traži vozače i svjedoke prometnih nesreća

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65646
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2021. 10:48 
Naslov:  Policija traži vozače i svjedoke prometnih nesreća
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U cilju utvrđivanje identiteta nepoznatih vozača i vozila koja su sudjelovala u prometnim nesrećama, molimo vozače i svjedoke – očevice da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031 / 237-112.

Jučer, 25. svibnja, u 17,10 sati, u Osijeku, Biljska cesta, ispred kbr. 52, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao vozač NN vozila bijele boje (najvjerojatnije marke Citroen, tip C3), koji je zadnjim lijevim dijelom vozila udario u parkirani osobni automobil registarske oznake OS 331-ND.

U cilju utvrđivanje identiteta nepoznatog vozača i vozila koji je sudjelovalo u prometnoj nesreći, molimo NN vozača i svjedoke – očevice da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031 / 237-112.

Istog dana, u 17, 42 sati, u Osijeku, na raskrižju Zagrebačke i Ulice kralja Zvonimira, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom u kojoj je sudjelovala vozačica NN vozila (najvjerojatnije Peugeot , tip 106) i bicikl s kojim je upravljalo žensko dijete.

Nakon prometne nesreće, NN vozačica se s vozilom udaljila Zagrebačkom ulicom u smjeru Vukovarske ulice.

U cilju utvrđivanje identiteta nepoznate vozačice i vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći, molimo NN vozačicu i svjedoke – očevice da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031 / 237-112. - izvijestili su iz policije.



Foto: Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
!Klick
Offline
Ukupno postova: 269
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.05.2021. 13:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

" Istog dana, u 17, 42 sati, u Osijeku, na raskrižju Zagrebačke i Ulice kralja Zvonimira, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom u kojoj je sudjelovala vozačica NN vozila (najvjerojatnije Peugeot , tip 106) i bicikl s kojim je upravljalo žensko dijete."
Koje govno od žene možeš biti da udariš dijete i pobjegneš. Hitna sterilizacija da nema djecu nikada.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
voditelj_smjene
Offline
Ukupno postova: 121
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.05.2021. 18:47 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

A da se počne zakon provodit....tko je dao dozvolu da se vozila parkiraju doslovno na raskrižju? Ovo je treći nalet na ovoj lokaciji unazad godinu dana (a bilo ih je više što se ni ne zna).

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: