Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novopozitivno 26 osoba s područja OBŽ

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2021. 8:54 
Naslov:  Novopozitivno 26 osoba s područja OBŽ
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 212 uzoraka od kojih je 26 bilo pozitivno na koronavirus.

Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području grada Osijeka (6), zatim na području Đakova, Našica, Kneževih Vinograda, Popovca i Strizivojne po dvije, a s područja Belog Manastira, Belišća, Bilja, Donjeg Miholjca, Čepina, Erduta, Feričanaca, Valpova, Podgorača i Petlovca po jedna novopozitivna osoba.

Na bolničkom liječenju nalaze se 74 osobe koje su oboljele od COVID-19, i to 51 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 9 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 23 pacijenta s tim oboljenjem.

Preminule su tri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 67 do 81 godine.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 803 osobe.

Policijski službenici proveli su 11 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili su kršenje propisanih mjera na graničnim prijelazima za tri strana državljana koji su prekršili rok za tranzit od 12 sati. Obavili su i 131 nadzor ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.



Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: