Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U Gradski vrt nastavili stizati pozivi za razne reprezentativne selekcije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2021. 10:20 
Naslov:  U Gradski vrt nastavili stizati pozivi za razne reprezentativne selekcije
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kleinheisler je pozvan u mađarsku A vrstu, Bohar u slovensku, a sedmorica igrača Osijeka će zaigrati za mlađe selekcije.

U Gradski vrt su nastavili stizati pozivi za razne reprezentativne selekcije. Laszlo Kleinheisler očekivano je pozvan na završne pripreme A reprezentacije Mađarske uoči odlaska na Europsko prvenstvo. Mađari će se pripremati u Austriji od 24. svibnja do 2. lipnja kada će izbornik Marco Rossi objaviti završni popis igrača koji će nastupiti na EURO-u. Imajući u vidu Laszlove odlične nastupe ove sezone, ne samo za NK Osijek nego i za nacionalnu vrstu, vjerujemo da uopće nije upitno kako će se naš veznjak naći na tom popisu.

Trojica u selekciji U-20
Slovenci neće sudjelovati na smotri najboljih europskih reprezentacija, ali će izabranici Matjaža Keka uskoro odigrati dvije prijateljske utakmice. Prvo će 1. lipnja odmjeriti snage sa Sjevernom Makedonijom u Skoplju, a tri dana kasnije bit će domaćini selekciji Gibraltara u Kopru. Poziv je dobio Damjan Bohar, dok se Mario Jurčević nalazio na preliminarnoj listi, no ipak neće biti sa „Zelenima“ tijekom predstojećih akcija. Aleksa Latković dobio je poziv izbornika U-21 reprezentacije Crne Gore za kvalifikacijski ogled s Luksemburgom koji je na rasporedu 4. lipnja. Također, igrači naše B momčadi Adam Benić, Mihael Kuprešak i Marko Hanuljak pozvani su u reprezentaciju U-20 koju 2. i 4. lipnja očekuju dva kontrolna dvoboja. Riječ je o susretima s protivnikom koji nastupa pod imenom „Utakmica života“ (mladi i perspektivni amaterski igrači iz svih krajeva Hrvatske) te selekcijom Katra U-23. U olimpijsku vrstu Australije koja će se pripremati za Olimpijadu u Tokiju uvršten je Luka Pršo koji je trenutno na posudbi u Newcastle Jetsima. Pozive za našu U-18 reprezentaciju dobili su Franko Kolić i Ivan Cvijanović koji će imati priliku sudjelovati na međunarodnom turniru u Svetom Martinu i odigrati utakmice sa Saudijskom Arabijom, Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom.



Tekst: NK Osijek
Foto: Matej Volarević/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: