Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Radionica izrade terarija i upoznavanje s programom "Održivi razvoj i ekologija"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.05.2021. 9:04 
Naslov:  Radionica izrade terarija i upoznavanje s programom "Održivi razvoj i ekologija"
21.05.2021. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Radionica izrade terarija i upoznavanje s programom „Održivi razvoj i ekologija“ održat će se u petak, 21. svibnja 2021. od 10:00 do 11:30 sati u dvorištu Gradske i sveučilišne knjižnice u Osijeku. Organizator radionice je Udruga PLANTaža koja navedenu radionicu provodi u sklopu projekta Zlatne godine. Radionica će se održati pod mentorstvom Vedrana Grizbahera, a cilj je upoznavanje sudionika s praktičnim znanjima izrade biljnih terarija te programom Održivi razvoj i ekologija. Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve umirovljenike uz obaveznu najavu na broj telefona 095/874-4643. Svi sudionici dužni su ponijeti izvadak o mirovini i osobnu iskaznicu zbog dokazivanja vlastite mirovine.

Projekt Zlatne godine osmislili su Udruga PLANTaža i Udruga Gimnastičko društvo Osijek - Žito s ciljem stvaranja i provedbe kvalitetnog i drugačijeg sadržaja za umirovljenike u gradu Osijeku. Kroz 24 mjeseca bit će provedeno 10 inovativnih programa koji će omogućiti stjecanje novih znanja i vještina, aktivno provođenje vremena, socijalizaciju i uključenost te međugeneracijsku suradnju za minimalno 250 umirovljenika, uz razvoj socijalnih inovacija i znanstveno istraživanje u području poboljšanja kvalitete života ove ciljane skupine. Projekt doprinosi jačanju organizacija civilnog društva u području aktivnog starenja i povećavanja kvalitete života umirovljenika.

Udruga PLANTaža djeluje na području grada Osijeka od 2014. godine te je do sada uspješno provela 130 projekata/akcija na polju promicanja kulture, umjetnosti,društvenog poduzetništva, zaštite okoliša i održivog razvoja. Među najznačajnijim svakako su projekti Urbane intervencije koji razvijaju i populariziraju „uličnu“ umjetnost (street art) na nekoliko gradskih lokacija. Edukativni projekti u suradnji s osnovnim i srednjim školama MOSS - Mobilna solarna stanica i Zelena školica, društveno poduzetnički projekt Osječka knedla te Međunarodni dan jazza.

Udruga PLANTaža trenutno broji 43 člana i 25 aktivnih volontera a započeli smo s provedbom dva projekta financirana sredstvima Europske Unije


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: