Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HGSS Osijek: U tijeku je potraga za starijom ženskom osobom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65742
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.05.2021. 16:06 
Naslov:  HGSS Osijek: U tijeku je potraga za starijom ženskom osobom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu, 12. svibnja 2021., u 08:05 sati, na dežurni telefon HGSS Stanice Osijek zaprimljen je poziv od strane Centra 112 putem kojeg je zatražena pomoć radi utapanja u rijeci Dravi.

Prema informacijama dobivenim od Centra 112, odjevena osoba uočena je u rijeci Dravi u Osijeku nedaleko pristaništa za riječne kruzere. Dva spašavatelja odmah po dojavi isplovljavaju čamcem i već nakon desetak minuta dolaze na mjesto događaja. Nažalost, prema tvrdnjama očevidaca starija ženska osoba nestala je pod vodom pa se pokreće potraga za utopljenicom.

Spašavatelji su nastavili pretraživati riječno korito nizvodno od mjesta nestanka, a aktivirani su i ronioci Specijalne policije MUP RH.

Unatoč velikim naporima ronioca Specijalne policije pretraga nije dala rezultate pa se nastavlja i u četvrtak. Korito rijeke Drave spašavatelji su pretraživali i sonarom, ali osoba još uvijek nije pronađena. - izvijestio je HGSS.



Foto: Lovro Šilović/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: