Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatno online predavanje za roditelje "Mentalno zdravlje i obitelj"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.05.2021. 11:17 
Naslov:  Besplatno online predavanje za roditelje "Mentalno zdravlje i obitelj"
17.05.2021. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Posljednja je godina zbog raznih globalnih i onih geografski bližih događaja i drugih životnih izazova dodatno naglasila važnu temu mentalnog zdravlja i brige o sebi. Upravo zbog toga danas možemo reći kako je velik broj i djece i odraslih upoznat s pojmom mentalnog zdravlja i njegovom važnosti. Ipak, u različitim se kontekstima mentalno zdravlje drugačije tumači te je vrijedno pobliže objasniti što znači brinuti o mentalnom zdravlju u točno određenim okolnostima ili u sklopu određene uloge, poput one roditeljske.

S ciljem naglašavanja mentalnog zdravlja samih roditelja, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, Dječji kreativni centar „DOKKICA” u suradnji s Udrugom za rad s mladima Breza organizira besplatno online predavanje za roditelje pod nazivom „Mentalno zdravlje i obitelj”. Predavanje će biti usmjereno na pozitivne i manje pozitivne aspekte koji utječu na mentalno zdravlje roditelja te na savjete i smjernice kako doprinijeti očuvanju vlastitog mentalnog zdravlja te graditi kontekst u kojem se ono prenosi i u obiteljskom životu.

Predavanje će se održati online putem platforme Zoom u ponedjeljak, 17. svibnja 2021. s početkom u 18:00 i moguće mu je pristupiti putem sljedeće poveznice: https://tinyurl.com/mentalnozdravlje. Zbog ograničenog broja sudionika putem Zoom platforme, predavanje će se emitirati i uživo na Facebook stranici Dječjeg kreativnog centra „DOKKICA”.

Predavanje će voditi dr. sc. Zoran Vargović, psihoterapeut Udruge za rad s mladima Breza.

Predavanje se provodi u sklopu programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” Dječjeg kreativnog centra „DOKKICA” i projekta „Podrška aktivnom roditeljstvu u zajednici” Udruge za rad s mladima Breza financiranih sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: