Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



4. turnir Hrvatske Flag Football Lige u Osijeku [2021.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.05.2021. 18:13 
Naslov:  4. turnir Hrvatske Flag Football Lige u Osijeku [2021.]
15.05.2021. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Osijeku će 15. svibnja 2021. biti održan posljednji ovosezonski turnir regularnog dijela sezone HFFL-a 2021. Kao što je već ustaljeni običaj, turnir se organizira na pomoćnom igralištu NK Elektre s početkom u 11 sati.

U ovoj čudnoj sezoni, skraćenoj i po dužini i po broju ekipa koje se natječu, svjedoci smo najzanimljivije završnice u zadnjih nekoliko godina. Naime zbog povećane koncentracije kvalitete i manje mogućnosti za popraviti greške svaka od četiri ekipe koje će sudjelovati na turniru još uvijek ima za što igrati. Dubrovnik Sharksi bi s dvije pobjede po prvi puta završili regularni dio kao lideri, te si time osigurali domaćinstvo završnog turnira. Istovremeno, možda i veća bitka će se odvijati između domaćina Cannonsa, Bjelovar Greenhornsa i Zagreb Patriotsa koji su još svi u igri za zadnje mjesto koje vodi na spomenuti završni turnir.

Marin Ljubas, predsjednik Cannonsa poručuje – „Ulozi su veliki, pogotovo kad uzmemo u obzir da smo zadnjih godina bili stalni sudionici završnica, te ne želimo raditi korak unazad. To će također značiti da je pritisak velik, ali ne sumnjam da ćemo u svojoj kući uspjeti odraditi ono što smo prije početka sezone zacrtali“.

Vjerujemo da bolju najavu od ove za predstojeću subotu ne možete dobiti.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: