Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U OBŽ novopozitivno 76 osoba, tri osobe preminule

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.05.2021. 10:02 
Naslov:  U OBŽ novopozitivno 76 osoba, tri osobe preminule
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 316 uzoraka od kojih je 76 bilo pozitivno na koronavirus.

Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području 47 naselja u Osječko-baranjskoj županiji, a najviše (19) na području grada Osijeka, zatim šest na području Đakova, po četiri na području Belog Manastira, Donjeg Miholjca, Čepina, Našica, Strizivojne i Valpova, po dvije osobe su s područja Antunovca, Belišća, Bizovca, Darde, Đurđenovca, Erduta, Jagodnjaka, Petrijevaca i Podgorača, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Bilja, Čeminca, Drenja, Marijanaca, Petlovca, Punitovaca, Semeljaca, Viljeva i Vladislavaca.

Na bolničkom liječenju nalazi se 130 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 102 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 36 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 28 pacijenata s tim oboljenjem.

Preminule su tri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 69, 71 i 78 godina.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1.516 osoba.

Policijski službenici proveli su 15 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje (u Osijeku), dok pri 96 nadzora ugostiteljskih objekata nije utvrđeno kršenje propisanih mjera.

Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 56 nadzora provođenja epidemioloških mjera (26 u ugostiteljskim objektima, 13 u prodavaonicama, 5 u trgovačkim centrima, 3 u uslužnim djelatnostima, a ostalo u drugim objektima), a nisu utvrdili nepravilnosti. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.



Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: