Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] OŠ Jagode Truhelke 7. svibnja obilježava Dan škole te ujedno 138. godinu postojanja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.05.2021. 11:04 
Naslov:  [VIDEO] OŠ Jagode Truhelke 7. svibnja obilježava Dan škole te ujedno 138. godinu postojanja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ravnatelj Franjo Vukelić tim povodom svim učenicima, zaposlenicima, roditeljima te bivšim učenicima i umirovljenim djelatnicima upućuje čestitke i podsjeća na prepoznatljivost dugovječne ustanove čije je datiranje iz 1883. godine.

Cijeli tjedan se u školi različitim aktivnostima obilježava duga povijest, ali i sadašnjost škole, njezin značaj za brojne generacije te se promiče uzoritost učiteljice i spisateljice Jagode Truhelke po kojoj škola nosi ime.

Dan Osnovne škole Jagode Truhelke djelatnici i učenici, između ostalog, obilježili su originalnom videočestitkom. Epidemija ih je spriječila u organiziranju tradicionalne proslave, okupljanju na velikoj svečanoj priredbi i sportskim susretima. Unatoč epidemiji, svi su se učenici škole uspjeli organizirati sukladno mjerama zaštite i „zajedno“ uz ples proslaviti Dan svoje škole, ali i prošlotjedni Međunarodni dan plesa. Učenici i djelatnici odmah su prihvatili ideju učiteljice engleskog i njemačkog jezika Katarine Ćorković Matančić, voditeljice Kulturno-umjetničkog društva škole, da uz popularnu pjesmu viralnih izazova na društvenim mrežama, otplešu dobro poznati ples šetalicu i snime digitalnu čestitku.

Ona će im biti lijepa uspomena u budućnosti, ali i podsjetnik na izazovno vrijeme u kojem trenutno žive. Pomoć i podršku učiteljici Katarini u organizaciji projektne aktivnosti pružila je učiteljica Ana Vukojević koja je za projektnu aktivnost angažirala suradnika, vrlo talentiranog mladog fotografa i snimatelja, Vinkovčanina Saula Tikvića. Saul je za potrebe snimanja i izradu videočestitke koristio i dron što je posebno razveselilo učenike. Videouradak obilježavanja Dana škole plesom možete pogledati ovdje.





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: