Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Napadač Osijeka Ante Erceg na treningu teže ozlijedio koljeno

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65677
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.05.2021. 9:26 
Naslov:  Napadač Osijeka Ante Erceg na treningu teže ozlijedio koljeno
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ante Erceg, nažalost, teže je ozlijedio desno koljeno na treningu Bijelo-plavih. U jednom žustrom dvoboju, u borbi za loptu ostao je ležati na travi i već je u tom trenutku bilo jasno da je u pitanju nešto ozbiljno, što se moglo vidjeti i po „Ercinoj“ reakciji. Nedugo zatim kolima Hitne pomoći morao je biti prebačen u KBC Osijek gdje je zadržan u noći s utorka na srijedu. Činilo se u prvom trenutku da je u pitanju fraktura, ali je klinička slika po dolasku u bolnicu pokazala da nema prijeloma kosti. Međutim, detaljnim je pregledom utvrđeno kako su mu stradali prednji križni ligamenti, također lateralni i kolateralni uz parcijalnu rupturu stražnjih. Dakle, ozljeda je dosta teška i zahtijevat će duže vrijeme oporavka, zasigurno više od pola godine.

„Fajter“ koji je zaslužio respekt navijača

Naime, izvjesno je kako će u ovom slučaju biti nužna rekonstrukcija kompletnog koljena. Stoga je klupska liječnička služba odmah poduzela odgovarajuće korake kako bi naš napadač što prije bio operiran. Iz sadašnje perspektive, to će najvjerojatnije biti u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina što je načelno već i dogovoreno. Erceg je od prvog dana dolaska u Gradski vrt pokazao kako se nikada ne štedi, zbog toga je vrlo cijenjen i kod naših navijača koji respektiraju njegov trud i doprinos u nastupima Bijelo-plavih. Uvijek je pravi „fajter" na terenu, pa smo sigurni da će snagom svoje volje i karakterom prevladati i ovu situaciju, koliko god ona trenutno bila teška. Dakako da mu svi u Nogometnom klubu Osijek, posebice njegovi suigrači i članovi stručnog stožera, žele što uspješniji i brži povratak na teren.

Drži se Ante!





Tekst: NK Osijek
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: