Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Podignuta optužnica protiv muškarca (47) zbog dva pokušaja teškog ubojstva ispred "ljepotice"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65738
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.05.2021. 8:38 
Naslov:  Podignuta optužnica protiv muškarca (47) zbog dva pokušaja teškog ubojstva ispred "ljepotice&qu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, prošle godine u studenom ispred "ljepotice", zgrade na uglu Vukovarske i Ulice kneza Trpimira 46-godišnjak je nožem pokušao ubiti svoju izvanbračnu suprugu (43).

Ovih je dana Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku podiglo optužnicu protiv muškarca zbog počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju.

Podsjetimo, muškarac (46) i žena (43), bili su u vezi, a ona ga je nekoliko dana prije ovog napada prijavila zbog obiteljskog nasilja. Muškarac je uhićen, no i pušten na slobodu. Muškarac je od ranije poznat po nasilničkom ponašanju, a bio je i osumnjičen za pokušaj ubojstva.

- Okrivljenog 47-godišnjaka tereti se da je 7. studenog 2020. oko 18,00 sati, ispred ulaza u stambenu zgradu u Osijeku; u ljutnji na svoju izvanbračnu suprugu (1977.) zbog toga što ga je kazneno prijavila za ranije verbalne i fizičke napade te nanošenje joj tjelesnih ozljeda, skriven i naoružan nožem, pričekao njezin izlazak iz stana te, po njenom dolasku, potrčao prema njoj i, u nakani da ju usmrti, nožem joj zadao ubodnu ozljedu na leđima. Zadobivene ozljede u svojoj ukupnosti predstavljaju osobito tešku tjelesnu ozljedu, a smrtna posljedica izostala je zbog pravodobne liječničke intervencije.

Okrivljenika se tereti i da je u isto vrijeme i na istom mjestu, prilikom pokušaja treće osobe (1970.) da mu oduzme nož i na taj ga način spriječi u daljnjem napadu na izvanbračnu suprugu, u nakani da ga usmrti, a kako bi mogao nastaviti s napadom, nožem mu zadao ubodnu ranu lijeve natkoljenice s ozljedom mišića, odnosno tešku tjelesnu ozljedu. Okrivljenika su u daljnjem napadu spriječile druge osobe.

Predloženo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja djela. - izvijestio je DORH.





Tekst i foto: Osijek031.com

Pročitajte i..
46-godišnjak nožem pokušao ubiti 43-godišnjakinju u Osijeku
Detalji napada kod "Ljepotice": Muškarac dan ranije bio uhićen zbog obiteljskog nasilja - tužitelj ga pustio na slobodu

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: