Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U OBŽ novopozitivno 68 osoba, šest preminulih

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.04.2021. 9:41 
Naslov:  U OBŽ novopozitivno 68 osoba, šest preminulih
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 356 uzoraka od kojih je 68 bilo pozitivno na koronavirus.

Najviše (18 ) novopozitivnih osoba ima prebivalište na području grada Osijeka, zatim sedam na područja Đakova, po četiri su s područja Belišća, Čepina i Darde, tri iz Našica, po dvije osobe su s područja Antunovca, Belog Manastira, Bizovca, Donjeg Miholjca, Erduta, Ernestinova, Satnice Đakovačke i Trnave, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Bilja, Čeminca, Draža, Drenja, Đurđenovca, Jagodnjaka, Kneževih Vinograda, Popovca, Semeljaca, Strizivojne, Valpova i Viškovaca.

Na bolničkom liječenju nalazi se 131 osoba koja je oboljela od COVID-19, i to 104 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 33 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 27 pacijenata s tim oboljenjem.

Preminulo je šest osoba koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 65 do 86 godina.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1.487 osoba.

Policijski službenici proveli su 10 provjera osoba u samoizolaciji i 143 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 25 nadzora provođenja epidemioloških mjera (13 u ugostiteljskim objektima, 7 u prodavaonicama te po jedan u benzinskoj postaji, frizerskom salonu, pekarnici, pravnoj osobi i uslužnoj djelatnosti), a nisu utvrdili nepravilnosti. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.





Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: