Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Koronavirus u OBŽ: 75 novopozitivnih u zadnja 24 sata

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.04.2021. 9:51 
Naslov:  Koronavirus u OBŽ: 75 novopozitivnih u zadnja 24 sata
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 348 uzoraka od kojih je 75 bilo pozitivno na koronavirus.

Najviše (35) novopozitivnih osoba ima prebivalište na području grada Osijeka, zatim 10 na području Đakova, tri na području Čepina i Našica, po dvije osobe su s područja Belišća, Belog Manastira, Čeminca, Kneževih Vinograda, Trnave i Valpova, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Antunovca, Bizovca, Draža, Donjeg Miholjca, Đurđenovca, Feričanaca, Jagodnjaka, Koške, Petlovca, Petrijevaca, Strizivojne i Viškovaca.

Na bolničkom liječenju nalazi se 127 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 97 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 26 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 30 pacijenata s tim oboljenjem.

Preminule su tri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 81, 89 i 92 godine.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1.317 osoba.

Policijski službenici proveli su 14 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje (u Osijeku), dok u 122 nadzora ugostiteljskih objekata nisu utvrdili kršenja.

Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 19 nadzora provođenja epidemioloških mjera (8 u ugostiteljskim objektima, 5 u prodavaonicama, 3 u tvrtkama te po jedan u pekarnici, kladionici i mesnici), a nisu utvrdili nepravilnosti. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.





Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: