Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uz pomoć Županije obnovljen društveni dom u Branjini

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65734
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.04.2021. 13:06 
Naslov:  Uz pomoć Županije obnovljen društveni dom u Branjini
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Obnova Društvenog doma u naselju Branjina jedna je od zajedničkih investicija Osječko-baranjske županije i Općine Popovac, pa su se upravo na tom mjestu danas (16. travnja 2021. godine) sastali općinski načelnik Zoran Kontak i župan Ivan Anušić u sklopu županovog obilaska jedinica lokalne samouprave.

- U protekle četiri godine u svom smo radu naglasak stavili na ravnomjeran razvoj svih gradova i općina na području županije. Uz to, kroz različite projekte nastojali smo prepoznati specifičnosti svake od tih jedinica lokalne samouprave, pa tako i Općine Popovac u koju smo izravno investirali 2 milijuna kuna kroz projekte koje je Općina nominirala. Inače, Osječko-baranjska županija zajedno s Općinom sudjeluje i u besplatnom školskom obroku za sve osnovnoškolce, a izdvojio bih izgradnju ceste Popovac-Kamenac, vrlo važan projekt koji je Osječko-baranjska županija započela i koji će biti završen najkasnije iduće godine. Ta je cesta važna ne samo za promet lokalnog stanovništva, već i za razvoj turizma i gospodarstva na ovom području - rekao je župan Ivan Anušić.



Općinski načelnik Zoran Kontak zahvalio je županu Anušiću na odličnoj suradnji proteklih godina. Naglasio je kako se od njegova dolaska na funkciju župana promijenio odnos Županije prema ovoj općini pa je realizirano niz projekata. Županija je tako pomogla izrade projektnih dokumentacija, uređenja otresnica, projekte u poljoprivredi i ostale aktivnosti ove općine.

- Uz pomoć Županije obnovljen i društveni dom u Branjini, što je Županija financirala s 500.000,00 kuna, a općina je dodala manji dio. Dom koriste svi mještani za svatove, karmine i druge potrebe, općinska uprava za svoje potrebe, a isto tako i sve sportske i druge udruge. Posebno bih zahvalio županu na nastavku projekta izgradnje ceste Popovac-Kamenac čijim će se završetkom omogućiti razvoj turizma u Općini Popovac i ovom dijelu Osječko-baranjske županije - rekao je Kontak.



Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: