Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Tražiš posao? Tvrtka Alfaplan građenje iz Dubrovnika zapošljava Građevinskog inženjera!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.04.2021. 21:01 
Naslov:  Tražiš posao? Tvrtka Alfaplan građenje iz Dubrovnika zapošljava Građevinskog inženjera!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Brend Alfaplan, pod kojim se nalaze tvrtke Alfaplan Građenje d.o.o. i Alfaplan d.o.o. više od 30 godina kreiraju i realiziraju potrebe svojih klijenata.

- Kada govorimo o građenju, onda mislimo na visokogradnju, parcijalnu ili potpunu izgradnju objekata, ali kroz svoje dosadašnje djelovanje pečat smo ostavili i u niskogradnji, osmišljavanju i uređenju eksterijera i interijera, a dovođenje detalja do savršenstva, kao i rješavanje kompliciranih i zahtjevnih građevinskih zadataka – prava su nam strast. -

Posebnu pažnju posvećuju praćenju svih noviteta koji se tiču tehnologije, materijala i ekologije. Njihov rad govori puno više o njima nego same riječi, a njihova je misija osigurati klijentima i investitorima vrhunsku uslugu u svim njezinim segmentima.

Takav pristup poslu rađa i pozitivnu energiju koja je itekako vidljiva na rezultatima rada. Kvaliteta im je na prvom mjestu. Kontinuirano nadziru sve faze realizacije svojih usluga i izvođenja radova kako bi osigurali njihovu vrhunsku kvalitetu.

Sada i vi možete postati dio njihovog tima! Tvrtka Alfaplan građenje iz Dubrovnika zapošljava Građevinskog inženjera na neodređeno vrijeme. Svi zainteresirani mogu se javiti na kontakt broj 091 1333 053 ili poslati životopis putem e-maila: [email protected].

Sve detalje možete provjeriti na njihovoj web stranici.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: