Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječka tvornica ideja: Predavanje "Mjesto društvenog sudjelovanja"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65441
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.04.2021. 10:14 
Naslov:  Osječka tvornica ideja: Predavanje "Mjesto društvenog sudjelovanja"
15.04.2021. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvo predavanje i otvorenje programa pod nazivom "Mjesto društvenog sudjelovanja" u Osječkoj tvornici ideja i više je nego zaslužio Mislav Matišić, predsjednik udruge Karašicka Republika i zaposlenik TZ Osječko-baranjske županije. Na našu sreću, pozivnicu je i prihvatio!

Predavanje će se odviti 15. travnja 2021., u 18 sati u prostoru Osječke tvornice ideja, na adresi Trg Vatroslava Lisinskog 1 (dvorište Stare pekare).

S obzirom na COVID mjere, molimo da svoje mjesto rezervirate putem sljedećeg obrasca: .

Broj je ograničen na 20 posjetitelja.

U njegovom predavanju pod nazivom "Od eventa do turističkog proizvoda" slušat ćemo o razvoju turizma u Slavoniji i Baranji, koji su naši najveći aduti, prednosti i nedostaci te njegov osobni doživljaj i identifikacija s onim što i sam promovira, interpretira, kreira i na kraju krajeva živi.

Karašicka Republika kojoj je osnivač i predsjednik iza sebe sad već ima respektabilan broj "evenata" lokalnog i regionalnog značaja, a neki od njih su Deer&Bike, Bistrigin, Vaterpolo u Žitu, Lessing - landranje baranjskom planinom te Festival sira i vina. Osim toga, svoje prste ima i u kreiranju svima poznatog i vjerojatno najboljeg turističkog brenda za Istočnu Hrvatsku pod nazivom HeadOnEast. Njegovi "eventi" odličan su primjer kako prepoznavanje lokalnih turističkih potencijala može biti interpretirano, brendirano i na pogon lokalnog civilnog društva lansirano u turističku ponudu Slavonije i Baranje.

Svaki od navedenih "evenata" temelji se prirodnim i kulturnim vrijednostima koji su napokon dobili svog zaštitnika i interpretatora. Korištenjem atraktivnog nazivlja, vizuala i opisnih tekstova najavljuje što vas očekuje, a onda spajanjem odabranih turističkih vrijednosti, od prirode, kulture, tradicije do rekreacije i lokalne eno-gastro ponude, omogućava posebno turističko iskustvo. O njegovom stvaralačkom konceptu više možete čuti iz prve ruke.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: