Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Iz zgrade na Sjenjaku 10 upozoravaju na opasan pješački prijelaz

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65691
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.04.2021. 9:55 
Naslov:  Iz zgrade na Sjenjaku 10 upozoravaju na opasan pješački prijelaz
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predstavnik stanara stambene zgrade Sjenjak 10 (ali i roditelj školaraca) obratio se portalu Osijek031 sa zamolbom za pomoć.

Naime, ispred stambene zgrade Sjenjak 10 nalazi se pješački prijelaz koji je vrlo opasan. Svakoga dana preko njega prelazi velik broj školaraca, roditelja s malom djecom koji idu u vrtić i brojni drugi građani. Gotovo da nema dana kada se ne dogodi neka opasna situacija od strane neodgovornih pojedinaca koji ne poštuju propise te svojom divljačkom vožnjom ugrožavaju sebe i druge.

Do prije nekoliko dana na prilazima pješačkom prijelazu stajali su usporivači koji su navodno zbog žalbi stanara zbog buke maknuti. Predstavnik stanara kaže da su se uzalud obraćali gradu i nadležnim službama. Kontaktirali su MUP, oni su ih uputili na grad, a u gradskoj upravi su rekli da ne mogu ništa bez MUP-a i tako u krug da više ne znaju kome bi se obratili za pomoć.



Kako je moguće da na pješačkom prijelazu koji je u neposrednoj blizini škole i vrtića nema nešto što bi tu dječicu zaštitilo i osiguralo im siguran put do škole i iz škole? Odjel koji je zadužen za rješavanje našeg problema uvijek nađe neki izgovor za njegovo neriješavanje“, navodi se u dopisu.

Treba li netko od naše djece stradati da se riješi naš problem koji nije od jučer?“, pitaju se u zgradi na Sjenjaku 10 te pozivaju sve da se i sami uvjere o onome o čemu pričaju, a poslali su i nekoliko fotografija prometne nesreće od prije nekoliko dana koja je, na sreću, rezultirala samo materijalnom štetom.

Ispred portala Osijek031 objavili smo ovaj apel za pomoć u nadi da će nadležni reagirati i što hitnije riješiti ovaj problem.



Tekst: Osijek031.com
Foto: Čitatelj

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Minimax
Offline
Ukupno postova: 14
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.04.2021. 15:00 
Naslov:  Re: Iz zgrade na Sjenjaku 10 upozoravaju na opasan pješački prijelaz
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Molim Osijek 031 da napiše i članak o nama, građanima grada Osijeka koji ništa ne tražimo nego samo sustavno svaki dan čitamo kako netko nešto traži i ako ne može to dobiti odmah se alarmiraju lokalni mediji. Došlo je do toga da svaka ulica i svaka zgrada traži ili pješački prijelaz, ležeće policajce ili usporivače prometa. M olim vas spasite nas muke jer ovo je već 1587 članak o opasnom prijelazu u Osijeku koji čitam, proglasite grad zonom smirenog prometa svi ćemo voziti max 30 na sat tako da nitko ne mora više gledat lijevo desno kad prelazi cestu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: