Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Potraga za bijelim zecom Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.03.2021. 15:14 
Naslov:  Potraga za bijelim zecom Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek
01.04.2021. 11:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 1. travnja 2021. godine s početkom u 11.00 sati započinje tradicionalna Potraga za bijelim zecom Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Ove će se godine provoditi u online obliku Escape rooma. Za one koji ne znaju, Escape room (odnosno, Bijeg iz sobe) predstavlja igru u kojoj se jedna ili više osoba nađe "zatočenom" na jednom mjestu, iz kojega uz pomoć tragova mora pronaći izlaz. Treba pažljivo čitati, promisliti i dobro pamtiti jer svaka riječ može biti trag! Ova je potraga prvenstveno namijenjena djeci osnovnoškolske dobi, no uz pomoć roditelja, mogu je igrati i mlađi. Preporučujemo igranje na računalu, zbog vidljivosti pojedinih elemenata igre.

Potrazi se svi zainteresirani mogu pridružiti putem sljedeće poveznice: Potraga za bijelim zecom. Potraga započinje u četvrtak, 1. travnja u 11.00 sati , a ostat će otvorena do 11.00 sati idućega dana. Tijekom navedenog razdoblja, može se pristupiti potrazi, koja traje okvirno 20-ak minuta. Pobjednik će biti proglašen nasumičnim odabirom.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: