Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Veliki 'skok' u OBŽ: u zadnja 24 sata, 54 novopozitivne osoba na koronavirus

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2021. 10:26 
Naslov:  Veliki 'skok' u OBŽ: u zadnja 24 sata, 54 novopozitivne osoba na koronavirus
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 388 uzoraka od kojih je 54 bilo pozitivno na koronavirus.

Najviše (23) novopozitivnih osoba ima prebivalište na području Osijeka, četiri osobe su s područja općine Bilje, po tri s područja gradova Donji Miholjac, Đakovo i Našica, po dvije Erduta, Feričanaca, Valpova i Viljeva, a po jedna je s područja Antunovca, Belog Manastira, Belišća, Čepina, Darde, Đurđenovca, Ernestinova, Popovca, Semeljaca i Šodolovaca.

Na bolničkom liječenju nalaze se 52 osobe oboljele od COVID-19, i to 38 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 9 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 14 pacijenata s tim oboljenjem.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1.137 osoba.

Policijski službenici proveli su 29 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili tri kršenja te mjere (na području Đurđenovca, Osijeka i Erduta). U 119 nadzora ugostiteljskih objekata nisu utvrdili kršenje mjera.

Od drugih postupanja, policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu protiv državljanina Hrvatske s prebivalištem u Novom Sadu i državljanina Srbije koji su prilikom ulaska u Hrvatsku na MCGP Erdut predočili krivotvorene PCR testove. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.



Foto: OBZ.hr/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: