Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Članovi Hrvatskoga pjevačkog društva "Lipa" nastavljaju djelovati humanitarno

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.03.2021. 11:35 
Naslov:  Članovi Hrvatskoga pjevačkog društva "Lipa" nastavljaju djelovati humanitarno
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon što su se početkom siječnja uključili u akciju Zajedno za Glazbenu, čiji je cilj obnova potresom razrušene Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku, lipaši su se odzvali i pozivu na humanitarnu akciju Notama zajedno od srca srcu.

Riječ je o apelu za pomoć brojnim članovima različitih pjevačkih i plesnih skupina Sisačko-moslavačke županije, koji su stradali u potresima 28. i 29. prosinca 2020. godine. Novčane donacije lipaša već su uplaćene na račun organizatora – Vokalni ansambl „Lipe“ iz Siska, koji će se, u suradnji s predsjednicima drugih društava s područja spomenute županije, pobrinuti da novac bude uručen najpotrebitijima.

Ova bi se cjelokupna akcija, nakon stabilizacije stanja u Sisačko-moslavačkoj županiji, trebala razviti u projekt organizacije i realizacije koncerata na kojima bi se okupila društva koja su sudjelovala u humanitarnoj akciji te time podržala članove prijateljskih društava s potresom zahvaćenog područja.

Članovi HPD-a „Lipa“, kao i zborovi u većem dijelu svijeta, nisu u mogućnosti održavati probe i nastupe zbog epidemioloških mjera. Nadamo se što skorijem povratku normalnim aktivnostima i druženju uz pjesmu. Do tada šaljemo poruku podrške prijateljima pjevačima istoimenoga zbora „Lipe“ i svim članovima zborova koji su stradali u razornome potresu.



Tekst i foto: HPD Lipa

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: