Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Koronavirus u OBŽ: 38 novopozitivnih u zadnja 24 sata

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.03.2021. 9:13 
Naslov:  Koronavirus u OBŽ: 38 novopozitivnih u zadnja 24 sata
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana 322 uzoraka od kojih je 38 bilo pozitivno.

15 novopozitivnih osoba ima prebivalište u Osijeku, po tri u Donjem Miholjcu, Đakovu i Bilju, po dvije u Valpovu, Belom Manastiru, Čepinu i Semeljcima i po jedna u Bizovcu, Jagodnjaku, Magadenovcu, Petrijevcima, Strizivojni i Drenju.

Na bolničkom liječenju nalazi se 50 osoba oboljela od COVID-19, i to 40 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 9 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 10 pacijenata s tim oboljenjem.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalaze 1213 osoba.

Policijski službenici provjerili su poštivanje mjere samoizolacije za 17 osoba i nisu utvrdili niti jedno kršenje. Obišli su i 133 objekata vršeći nadzor i nisu zatekli nepravilnosti. Policija je postupala na temelju dvije dojave o privatnim okupljanjima protivno Odluci Nacionalnog stožera CZ o privatnom okupljanju od najviše 10 osoba te na graničnom prijelazu Batina gdje je državljanska Srbije pokušala ući u Hrvatsku s krivotvorenim PCR testom. - izvijestio je Stožer civilne zaštite OBŽ.



Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: