Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Treći put ove sezone Osijek je bio bolji od Lokomotive

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.03.2021. 8:53 
Naslov:  Treći put ove sezone Osijek je bio bolji od Lokomotive
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rasplet situacije na terenu je bio takav da je osječki strateg i ovaj puta mogao biti zadovoljan.

I treći puta ove sezone Osijek je bio bolji od Lokomotive. Nakon 2:1 i 3:0, ovaj puta je ostvarena pobjeda od dva gola razlike (2:0) i jasno je da su svi u osječkom taboru mogli biti zadovoljni takvim raspletom situacije na terenu.

Te utakmice u kojima su unaprijed upisani bodovi u pravilu su najteže. Ni ova današnja nije bila drugačija. Dosta smo teško izborili pobjedu, mogla je na kraju biti i nešto rezultatski uvjerljivija, ali je i ovako zaslužena. S nova tri boda idemo na stanku. Nekoliko dana ćemo se odmoriti, potom regeneracijski odraditi idući tjedan, da bi se nakon toga najozbiljnije pripremali za iduće gostovanje u Puli, izjavio je Nenad Bjelica.

Još bolje i osobne statistike

Pojedinci o kojima je naš trener, spominjajući njihov učinak u brojkama, govorio i u najavi susreta, opet su nastavili svoje serije…

Da, svi su poboljšali osobnu statistiku i naravno da se i tome veselimo, iako smo najsretniji zbog pobjede momčadi. Ivušiću je to bila 15. utakmica sa čistom mrežom, Perina deveta asistencija, Ramonov 18. gol i naša 18. pobjeda. Stvarno je sve bilo onako, kako smo očekivali. Idemo dalje, pripremiti se za iduću utakmicu u Puli i pokušati i tamo osvojiti nova tri boda. Protiv Istre krećemo sa serijom gostovanja, no sada nas zanima samo što bolja priprema za susret s Puljanima.

Protiv Lokomotive smo vidjeli Osječane u dva različita sustava na terenu. Bjelica je u tom smislu vrlo pragmatičan i nijedna formacija nije sasvim „zacementirana“.

Prepoznajemo problem na terenu i moramo ga na neki način riješiti. Uostalom, igramo na rezultat i na pobjedu. To je najvažnije, da ekipa bude defanzivno stabilna, prema naprijed ofenzivna i opasna. Uostalom, od 23 utakmice otkako smo ovdje, mi smo u 22 postigli zgoditak. No, moramo biti čvrsti i u defanzivi. Krenuli smo u rasporedu 3-5-2, u drugom dijelu smo ga promijenili u 4-1-4-1 i tada smo se stabilizirali u obrambenom dijelu.



Tekst: NK Osijek
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: