Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Popusti za 10. rođendan Portanove

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.03.2021. 14:34 
Naslov:  Popusti za 10. rođendan Portanove
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Naravno da nećemo moći ovdje pobrojati sve popuste, ali evo dio ponude koja nas čeka u petak 19., subotu 20. i nedjelju 21. ožujka 2021. 50% popusta vas čeka u Argentumu na asortiman satova, Jeordie'su na novu kolekciju i Triumphu na kolekciju jesen/zima 2020., a 20% popusta na novu kolekciju. Sa do 50% popusta časti vas i Camel Active, a do 60% popusta Heta. Za obavljeni shopping u Konzumu u iznosu od 300 kn dobit ćete 10% popusta, a u Pet Home trgovini za shopping u iznosu 250 kn dobit ćete 15% popusta.

Sa do 30% popusta časte vas Ciciban, Deichman, Denis, Springfield, ali i Optika Anda gdje taj popust možete iskoristiti na sunčane naočale, dioptrijske okvire, progresivne naočalne leće i kontaktne leće. Nemojte zanemariti ni 20% popusta u Adidasu, Amadeusu, Borovu, Feriviju, Massu, Pittarossu, Skechersu…

Ostale popuste provjerite na Portanova.hr



Petak je ujedno i zadnji dan za sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj svaki dan netko osvaja 1.000 kn za shopping u Portanovi, a prvih 10 kupaca svaki dan i ulaznice za Cinestar tako da iskoristite svoje račune za osvojiti nešto!

Rezervirajte dane koji su pred nama za posjet Portanovi jer slavljenički vikend osim pregršt fantastičnih popusta donosi još poklona uz predočenje računa – svatko tko na Info pultu pokaže račun u iznosu 200 kn ili veći – na poklon dobiva Portoš privjesak za ključeve. Potražite na prizemlju Portanove i foto kutak, poslužite se rekvizitima koji vas tamo čekaju, napravite najbolju fotku, objavite ju uz #portanova10godina i osvojite Sennheiser Momentum On-Ear slušalice.

A sve do kraja mjeseca u Portanovi pogledajte jedinstvenu izložbu fotografija sa događanja koja su obilježila proteklih 10 godina Portanove.

Sretan rođendan Portanova!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: