Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osijeku poništen pogodak za pobjedu nad Goricom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.03.2021. 9:22 
Naslov:  Osijeku poništen pogodak za pobjedu nad Goricom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Trener Osijeka teško je prihvatio činjenicu da je našoj momčadi poništen pogodak za pobjedu nad Goricom.

Potpuno je bio „ispuhan“ Nenad Bjelica nakon derbija s Goricom. To je i posve razumljivo jer je scenarij utakmice bio takav da je teško nakon svega zadržati mirnoću. To posebno vrijedi za situaciju iz posljednje minute sudačke nadoknade kada je Osijeku poništen gol, zbog navodnog zaleđa o kojem će se sigurno još neko vrijeme pričati.

Prvo poluvrijeme nismo bili dobri, iako nam protivnik nije uspio ništa napraviti, međutim, nismo ni mi uspjevali opasnije zaprijetiti. Doduše, igrali smo protiv kvalitetne momčadi koja je bez pritiska, a pokazala je i ovaj puta da je dobra i čvrsta. U drugom poluvremenu je Gorica iz prvog udarca ka vratima i praktički jedine šanse na cijeloj utakmici postigla pogodak i sada nam se to već nekoliko puta ponavlja. Treba to prihvatiti i gledati da što bolje radimo i što prije izađemo iz te faze. Pokušali smo s raznim promjenama igrača i sustava doći do preokreta, u tome smo na kraju i uspjeli. No, VAR je, eto, pametniji od nas.

VAR bi trebao ispravljati samo očite pogreške
Kada smo već svi burno proslavili pogodak Ercega koji bi nam donio i preostala dva boda, nakon dugih konzultacija s kolegama u VAR sobi sudac Bebek je pokazao da je, ipak, riječ o zaleđu. Gorica ipak nije morala krenuti s centra, a Osijek je ostao bez potpunog zadovoljstva.

VAR je navodno tehnologija koja ispravlja samo očite pogreške. I onda gledaju jednu situaciju tri minute i povuku nekakve imaginarne crte koje jedino oni vide i razumiju. Valjda im je tako odgovaralo danas.

„Ipak smo imali više šansi“
Bodovi su podijeljeni i tu se više ništa ne može promijeniti. Što o polovičnom učinku kaže naš kormilar?

Gorak je osjećaj jer smo, mislim, zaslužili tri boda. Ipak smo imali više šansi nego oni. Ponavljam, nismo bili briljantni, falilo nam je ideja u prvom poluvremenu i energičnosti, ali nakon njihovog gola smo imali nekoliko šansi i udaraca. Došli smo do izjednačenja, potom zabili i drugi pogodak, ali moramo prihvatiti da postoji VAR u nogometu i da je on tu da prostor za manipulaciju bude još veći.





Tekst: NK Osijek
Foto: Zvonimir Haramustek/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: